Mail geldi, 5 TL indirim çekide geldi.Piyasada 75 TL olan kulaklık 44 TL
KOSS KSC75 TİTANIUM KULAKLIK 6046 Piyasada tavsiye edilen KDV dahil satış fiyatı : 75,00 TL
Satış Fiyatı: 44,00 TL
(KDV Dahil)Tabi kargo ücretide 6 TL..Benim 5 tl indirimim vardı, 45'e gelmiş oldu.
http://www.limango.com.tr/shop/index.phpBen bu serinin önceki modelini kullandım.Emin olun 5 yılda kablosu falan hiç kopmadı.Altın kaplamalı jackı ve neodiyum mıknatısı sayesinde ses kalitesi ve basslar çok iyi.Sadece süngeri yırtıldı.O yüzden evde kullanamıyorum kalıyor öyle..Düşünen varsa direk alsın, Amerikan firmasıdır.Ömür boyu garanti veriyorlar..Oksijensiz bakır kablo gibi çok ince ayrıntıları var..
KSC75 Titanium kulaklık, dinamik elemanları ile 15 - 20.000 Hz arası oldukça geniş bir frekans tepkisi verir.
Kulak arkası klipsi ile hareket anında dahi sabit kalarak berrak tizler ve güçlü baslar sağlar.
- Küçük ve rahat, taşınabilir tasarım.
- Esnek kulak klipsi ile baş bantına gerek duymadan kullanabilme.
- Kulak klipsi ile kullanıldığı için hareket anında bile kulaktan çıkmaz.
- 2 mm titanyum kaplı ince polyester film ile üretilen diyaframları, elemanların esnek değil sabit olmasını sağlar ve bu da mekanik distorsiyonu en aza indirger. Böylece mükemmele yakın ses tecrübesi yaşatır.
- Oksijensiz bakır ses bobinleri, sinyal aktarımını ve iletimini geliştirerek daha temiz bir sese ulaşmayı sağlar.
- Neodim mıknatıslar ile düşük voltajlı MP3 çalar ve disk çalar gibi cihazlardan bile yüksek ses alınabilmesini sağlar.
Ebat:
Dış kısım, kulağın çevresini kaplayacak büyüklükte.
Hoparlör kısmı, kulağın iç kısmını kaplayacak büyüklükte.