Rahatsızlık adam boyu olunca sonuç bu oluyor
insan ne bilim tavla atar, iki gazete okur neyim ama bizde cıh
napalım lan dedik olan oldu, gel triger değişek dedik
zamanıda inceden gelmişti bahanesi oldu.2. takım triger değişimimi yaptım geçen cumartesi, aklıma hep takılan orjinal plastik pervaneli su pompasınıda şutladım metal palli turbo görünümlü pompayı çaktım
benim gibi devirli kullanan için 3 yılda değişmek lazım bu kayıştı kopçaydı fermuardı aslında, 5 sene iyi dayanıyor
kafam rahat artık, kısmet olursa daha 5 seneye kalmaz arabayı değiştiririz belki zaten. Her zaman Conti takımını tercih ederim, 2. Conti bu da, çıkanda fiziki olarak iyiydi ama yorgunluk vardı tabi ve sertleşmişti artık. Şekil a-1-yyzzxx123'de V kayışımız:D
ahanda bunlarda krank ve eksantrik kayışlarımız
Turbo pal görünümlü yeni su pompam
ışığı bağladık avansları kontrol ediyoruz.
matkap ucundan bozma sabitleme milimiz
bütün baarsakları dışarda garibimin bakıyor öylece
Niyetli kafayla 2 kişi birazda yaya yaya 4 saatte anca toparladık, elim ayağım hala siyah ve yağ kokuyor
bijon tabancasının biride yağ attı ortalığı batırdı, dolu dolu küfür edecez edemiyoz ya sabır çeke çeke işin sonuna geldik çok şükür
pompayı sökünce antifrizde getti tabu, hırtlağına kadar 3 litre taze bastık, ertesi günde çok az eksiltmesini tamamladım şimdi çiçek gibi
daha şamata durumumuzu fotolayamadım eller batık telefonu tutamıyoz, yalnızız birde anca bu kadar çıktı
Ramazan'dan sonra dalsak daha bi iyi olurdu tabi, şu mübarek günde girişilecek iş değildi ama olan oldu
neyse böyle bir macerayıda atlattık Allah'ın izniyle çok şükür
yaz boyunca aha koptu kopacakmı demeden gönül raatlığıyla gazlayacaz ona seviniyom asıl:D