Valla zıplama fln yok da alışamadim gitti bu 40 yanak 17" olayına. Konforsuz geliyor. Yanagı 45 de yapamıyoruz. Sapma cok oluyor. Zaten bu lastiklerde 2 yıldan evvel degistiremem heralde. Yazık olur. Basıncları 34 e indircem birde oyle deneyim bari.. Bunun dışınca yol tutuşu fln harika yola yapışıyor desem yeridir.
Maalesef ülkemiz şartlarında zor 40 yanak la konfor beklemek zaten nedeseniz haklısınız.Yolların yarısı ya yamalı yada çukur çatlak patlak.
Bridgestone potenza gerçi iyi bir lastiktir fakat serttir.Benim bu zamana kadar kullandığım lastikler arasında michelin energy saver güzeldi yumuşaktı.
İnanın ben 185/60/r15 ile konfor alamıyorum araçtan arkanın dingil aks olması çok kötü araba kendi lastik basınçlarında kasislerden sert plastiklerden geçerken resmen alt takımı bıraktık herhalde diyorum bu sefer yavaş geçincede millet başlıyor sağdan soldan artistik yapıyor patinaj yaparak geçmeye.
Nexen n blue hd ler ile geldi lastikler çok başarılı değil adını sanını duymadığım bir marka octavia larda veriyorlar bu lastikleri hatta.Bayii deki satış danışmanı diyor bridgestonun alt markası vs dedim sonuçta bridgestone değil ama öyle kaldı apıştı.
Benzin kapağındaki değerleri uygulayın isterseniz bir ön arka şeklinde ama yinede 40 yanakla konfor fabia da zor yayların salınımı yok pek tolerans etmiyor gerçekten acımasız çat çut Allah ne verdiyse yaşatıyor yolu valla ben bu 60 yanakla diyorum hemde sizi çok iyi anlıyorum
Sert yaylar bonus olarak çok iyi yol tutuşu getiriyor ki sizin taban daha büyük daha iyi yol tutar sadece eksi yakıt olarak yansır en fazla 0.3/0.4 etkiler yakıtı.
Fakat arka takımın çalışma limit toleransı çok düşük hissetiriyor çalışma eşiği bitip vuruyor resmen güm diye
Yolu yaşıyor hisli makine yoldaki herşeyi yaşatıyor
:D