škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia III gizli özelliklerini açma

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Firzen

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle merhaba geçen hafta 1.2 style mavi - siyah renk opsiyonuyla aranıza katıldım. Son sayfaları okurken bişey dikkatimi çekti. Bu coming home leaving home özelliği sanki standartta vardı diye hatırlıyorum yoksa yurtdışı videolarını izlerken mi aklımda kalmış anlamadım.

Çevrimdışı hknardru

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Firzen;592301
Selamın aleyküm arkadaşlar öncelikle merhaba geçen hafta 1.2 style mavi - siyah renk opsiyonuyla aranıza katıldım. Son sayfaları okurken bişey dikkatimi çekti. Bu coming home leaving home özelliği sanki standartta vardı diye hatırlıyorum yoksa yurtdışı videolarını izlerken mi aklımda kalmış anlamadım.

Aleyküm selam hoşgeldiniz foruma evet style donanınımda standart olarak var sizin aracınızda yok mu?

Çevrimdışı Firzen

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hknardru;592303
Aleyküm selam hoşgeldiniz foruma evet style donanınımda standart olarak var sizin aracınızda yok mu?

Bilmiyorum kusuruma bakmayın ilk aracım. Nasıl öğrenebilirim bilgilendirebilir misiniz?

Çevrimdışı Abstraction

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Firzen;592304
Bilmiyorum kusuruma bakmayın ilk aracım. Nasıl öğrenebilirim bilgilendirebilir misiniz?

Far kumandasını Auto konumunda bırakırsanız, aktif olacaktır.

Aracın kapılarını açtığınızda farlar ya da ledler yanar, aracı kilitlediğinizde de belirli bir süre boyunca açık kalır, daha sonra kendisini kapatır.

Çevrimdışı Firzen

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Abstraction;592318
Far kumandasını Auto konumunda bırakırsanız, aktif olacaktır.

Aracın kapılarını açtığınızda farlar ya da ledler yanar, aracı kilitlediğinizde de belirli bir süre boyunca açık kalır, daha sonra kendisini kapatır.

Tamamdır şimdi jeton düştü :) Teşekkür ederim.

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Firzen;592364
Tamamdır şimdi jeton düştü :) Teşekkür ederim.

Dostum orta konsaoldaki Bolero ekranında Setup kısmında sanırım FAR kısmında Comıng ve Leavıng home dıye ıkı secenek var 10sn acık kalsın olarak default ayarlı bunu 0 da ypabılırsın ıstedıgın kadar da uzatabılırsın. Ayar menusunu yanlıs hatırlıyor olabılırım ama boleroda Menu de bu ıkısını degıstırecegın kısım var.

Çevrimdışı Firzen

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: jackalcarlos_18;592376
Dostum orta konsaoldaki Bolero ekranında Setup kısmında sanırım FAR kısmında Comıng ve Leavıng home dıye ıkı secenek var 10sn acık kalsın olarak default ayarlı bunu 0 da ypabılırsın ıstedıgın kadar da uzatabılırsın. Ayar menusunu yanlıs hatırlıyor olabılırım ama boleroda Menu de bu ıkısını degıstırecegın kısım var.

Anladım Erdinç Bey teşekkür ederim çok.

Çevrimdışı Alcanzar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kavih;592413
Merhaba,

Şaşmaz'da Ali Delen var. İşini bilen, iyi yapan birisi. Ali Delen'e gidebilirsiniz.

https://www.google.com.tr/maps/uv?hl=tr&pb=!1s0x14d34803df6d3f25:0xa1ddd8e4160db6ef!2m10!2m2!1i80!2i80!3m1!2i20!16m4!1b1!2m2!1m1!1e1!3m1!7e115!4shttps://picasaweb.google.com/lh/sredir?uname%3D116783581020390218137%26id%3D6333093175915771810%26target%3DPHOTO!5sali+delen+%C5%9Fa%C5%9Fmaz+-+Google%27da+Ara&imagekey=!1e3!2s-pM1tS-9Lq94/V-OqsHfo96I/AAAAAAAAADk/BFlyA3v7HlkLHpmbLaCA4DVgr4xGCyorACLIB&sa=X&ved=0ahUKEwjT8M7g4cvPAhVL7RQKHY7pChUQoioIdzAK

Hocam kusura bakmayın sonradan gördüm mesajınızı. Ben açtırdım Şaşmazda Ali Delenin yerinde sonuçtan memnunum sıkıntı yok. Daha önce diğer arkadaşlar için bazı resimleri paylaşacağımı söylemiştim kusura bakmasınlar şimdi paylaşıyorum.

Çevrimdışı ARP55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
İyi Akşamlar;
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ,bilmediğim bir çok seyi öğrenmiş oldum..Fakat bi sorum olacak bu özellikleri açtırıpta pişman olan birçok kişi var,sen bu tarz sıkıntılar yaşadın mı?Samsunda sadece senin söylediğin kişi mi yapıyor bu işi?

Çevrimdışı ARP55

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
İyi Akşamlar;
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ,bilmediğim bir çok  seyi öğrenmiş oldum..Fakat bi sorum olacak bu özellikleri açtırıpta  pişman olan birçok kişi var,sen bu tarz sıkıntılar yaşadın mı?Samsunda  sadece senin söylediğin kişi mi yapıyor bu işi?

Çevrimdışı jackalcarlos_18

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ARP55;593771
İyi Akşamlar;
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ,bilmediğim bir çok seyi öğrenmiş oldum..Fakat bi sorum olacak bu özellikleri açtırıpta pişman olan birçok kişi var,sen bu tarz sıkıntılar yaşadın mı?Samsunda sadece senin söylediğin kişi mi yapıyor bu işi?

Özellik açtirip pişman olan yoktur hocam sonuçta actirdigin ozellikleri kullan baktin memnun degilsin git yaptirdigin yere kapattir geri dönüşümsuz degil yaptirdiklarin hepsi elektronik devre yazilim isleri 10sn almiyor acip kapatman. Sen tum ozellikleri actirt hepsini kullan bak araç ariza isigi falan yakacak mi eger yakmiyorsa devam, ama baktin devrelerde sikinti yaratiyor (benim araca amerikan park ve corvett sinyal acildi, 4 luleri yakinca araba salak salak hareketler yapmaya basliyordu ariza isiklari yakiyordu, gittim kapattirdim o ozelligi o kadar) yaptirdigin yere gotur geri alsin o kadar. Ben seektorde sislerin yanmasindan, donuslerde sislerin yanmasindan, kadran selamlamadan falan acayip memnunum cok islevseller bi de hoş gorunuyorlar:))

Çevrimdışı SAHLVCV

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
bugün beylikdüzü custom auto'da 50 TL ye gizli ozellikleri actirdim. isi yapan arkadaş epey ilgiliydi tavsiye ederim.

acilan ozellikler:

1. kose donus ozellikli sisler
2. kadran selamlama
3. laptimer
4. ek yakit gostergesi
5. geri vitese alınca sislerin yanmasi
6. araci anahtarla acip kitlerken korna uyarisi
7. panik frende 4 lulerin yanmasi

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ismail91

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar selamlar,

Haftasonu serviste hız sabitleyici taktırma işlemi yaparken servis sorumlusu ile sohbet ettik. Laf gizli özelliklere geldi. Garantiye etkisini sordum. Yaşadığı bir olayı anlattı. Kısa süre önce bir araç gelmiş. Amerikan parkı aktif hale getirmiş. Söylediğine göre, elektrik tesisatındaki bir arıza sebebiyle aracın far kısmında yanma meydana gelmiş. Araç servise gelince fabrika logları istemiş ve servis bu logları alıp paylaşmış. Fabrika kodların değiştirildiğini söyleyip garanti dışı bırakmış. Böyle bir durumdan bahsetti. Geri kapatma opsiyonu tabi ki var ancak olur da bir arıza durumunda araç kodlar açık şekilde servise giderse ve servis durumu fark ederse garanti iptal ediliyormuş. Bunu fabrika bu şekilde söylüyor ve karar veriyor dediler. Bana anlatılan bu. Paylaşmak istedim. Doğrudur yanlıştır bilemem.

Çevrimdışı forjust1day

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Duy erimiştir parlaklığı %30 şeklinde ayarlanırsa sorun olmuyor