0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MerhabaYüce oto servis ile görüştüm. Yedek depo yok bu araçta. Bahsedilen kapasite genleşme Tankı ve doldurulması tamamen ticari. Kısa vade de sorun yaratmasa da uzun vadede problem Çıkarma riski var.Bilginize
Bilginize çok teşşekkür ederim insanları benzinlikte kandırıyorlar maalesef işte
Ellerinden gelse stepne yuvasına da benzin koyacaklar.
Yaparlar uğur abi her şey beklenir.Bundan yaklaşık 2.5 sene önce Leon FR ı yeni almıştım askerden dönmüştüm işte üniversite falan bitti askere gittim dönüşte 1 ay sonra araba aldım.Neyse ben istediğim aracı ankara çankaya doğuşta buldum bağladım kaporasını yolladım aldım uçak biletini gittim aracı aldım istanbula dönüyorum.Geldim şu adapazarında meşhur köprülü mcdonalds varya oraya girdim dedim 100 liralık koy araba yeni ya merak ediyorum ne kadar yaktım falan diye.Arkadaş gittim geldim lavaboya elimi yüzümü yıkamaya adam bir baktım şu sünger şeyler varya onlarla camı çekiyor ama ne çekmek arka bagaja falan heryere sürmüş biz pompacı ile başladık tartışmaya araba dedim daha yıkanmadı sen almış fırçayı sürüyorsun abi çizmez bu diyor hala dedim niye sürüyorsun kardeşim adamı bütün arabanın üstündeki tozları aldın çize çize gezdirdin diyorum bir daha bugün ogün benzin alımı bitene kadar arabanın başından bir adım ayrılmıyorum parasınıda nakit veriyorum dokunamıyor orasını burasına
Benzin almak için depo kapağını açtığımda direkt yedek deponun(!) pimini açmaya çalışıyorlar. Tabi tilki gibi arkada beklediğim için "orayı elleme" deyince de irkiliyorlar.
Senden de korkulur uğur abi valla
Korksun tabii! Ne bızıklıyolar öyle her yerini ki sanki?Favorit 136L varken süper/normal benzin vardı ve 136L Yüksek sıkıştırma oranı nedeniyle süper benzinden başka benzinle yürümezdi ve çok yakardı. Bir gün benzin alacağım, o zamanın parası "250 bin liralık süper ver (gülmeyin yarım depo ediyordu)" dedim bir de baktım ki normal benzin veriyor. "Ne yapıyorsun" dedim. "bunlara süper olmaz abi, normalle gider bunlar" diyor. Sinir anında tavan tabii. Dedim "para bana batıyor, harcamak istiyorum, sana ne, benim arabamı benden iyi mi bileceksin". Acayip acayip yüzüme bakmıştı. Sinir olurum bilgisi olmadığı konularda fikri olanlara.
Aracım fabia ııı 1.2 tsı dsg sty , sty larda benzin göstergesi amb lardaki gibi digital değil ibreli o yüzden kırmızı çizgi var , benzin fişine baktım şuan 47,78 lt almışım 218 tl tutmuş bide içindeki ışık daha yanmasına bir diş vardı yedek depoyu doldurunca 50 lt alıyor demekki benimde bagaj dolu ve klimayı hiç kapatmadım otobanda kısa süreli o hıza çıktım gerçi denemek amaçlı gerçi dediğiniz gibi tsı da yakıt durumu ayağımızın altında değişken yani ama ben uzun yolda 6 dan aşağı düşeceğini sanmıyorum ama yine de gayet iyi