0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yokuş var yolumun üzerinde ayrıca giderken şehirler arası yola çıktığım için 100 den aşağıda düşmüyorum 5.6 yakmam normal o zaman. Zaten motordan gelen ses ve egzos sesi gaza yüklenmemim asıl sebebi çok yaktırıyor bu sesler çok
Bizde durum tam tersi ya hızlandıkça yemiyo tabi İstanbul da ne kadar hızlanabilirsek işte
1.2 TSI DSG COMBIBuyukçekmece - Beylikdüzü arası...Bir akşamda geç saatte dip gazla geldim aynı rotada. 9lt fln oldu max.
Ben bu rodaj olayımda biraz takıldım. Ben aracımı aldım ortalama 20 krş yakıyordu, aracım 36000 km de oldu hala aynı:) ya bende bir sorun var ya da arabada:) rodaj döneminden sonra hiç değişmedi YAKIT değeri.
merhaba;aracım 1.2tsi dgs fabia 3. yeni 2850km. yol yaptım. toplam 703TL. yakıt aldı. güzergah Ankara-Aydın-Marmaris-İzmir-Aydın-İzmir-Manisa-Uşak-Afyon-Ankara dönüşte izmir ankara arası kesintisiz yağmur vardı. ankaraya geldiğimde ortalama 5.5lt gösteriyordu. giderken 4.9lt ile marmarise vardım bagaj 1 valiz ve 3 kişi. dönüş bagaj full ve 3 kişi vardı. Durum bu arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.
Bugün ki yakıt tüketimim 4.Leventten Tuzlaya gittim geldim
resim boyutunu keşke ayarlasaydınız. bu arada veriler çok güzel.