Arkadaşlar araç henüz bayilere gelmedi fakat, bugün Samsun'da bayiye lansman için gönderilmiş yeni Superb i inceleme şansım oldu. Aracı kapalı bir bölümde tutuyorlar, henüz göstermiyorlar.
Arac 2.0 TDI.. Araç üzerinde 19" Phoenix jantlar vardı. Yeni Superb müthiş olmuş. Artık hantal bir araç yerine, atak ve daha spor bir görünüme kavuşmuş.
Konsol harika görünüyor.. Konsol ışıklandırması beyaz olarak kullanılmış.. (octavia da yeşildi) Çok daha hoş bir görüntü veriyor. Piano black kaplamalar kol dayamaya kadar devam ediyor. (octavia'da sadece bolero radyo'dan ibaretti) Torpidonun hemen altından ve kapılardan bir çizgi geçiyor. Bu çizgiye mavi turuncu ve yeşil olmak üzere 3 ayrı renk verebiliyorsunuz.. Torpido ve kapılardaki malzemelerin kalitesinden bahsetmeme gerek yok, çok iyi.. Tek beğenmedim direksiyonu oldu. (octavidaki rs direksiyonu çok daha güzel El freninin ortadan kalması o bölgeyi oldukça ferahlatmış.. Araç da koltuklar deriydi, çok beğendim.
Audi stili sinyal sistemi çok iyi olmuş.. Aracın hem ön görünümü hem arka görünümü oldukça agresif duruyor.. Özellikle arka stoplar çok iyi..
https://www.youtube.com/watch?v=-dZfSY96Xpg
Eylül ayında 1.6 tdi'ın geleceği söyleniyor..
Abi öncelikle Allah razı olsun eline koluna sağlık makinede süper ateş ediyor
Zaten skoda vag grubuna üye olduğunu bu araba ile iyice ispat eder halde.Arabanın tasarımı audi a6 ya benziyor.
İkincisi direksiyon dediğin gibi hiç olmamış şu an octavia daki delikli altı düz spor direksiyon kesinlikle bundan daha iyi bu benim fabiamın direksiyonu birebir aynı.
Orta konsol zaten olduğu gibi passatan alınmış autoshow da inceledim ikisini bangır bangır bağırıyordu.
İkincisi artık şu climatronic i değiştirin be kardeşim octavia da aynı superb de aynı insanlar şu arabaya 100 k üzerinde para vericek ya özgün bir tasarım yapamıyormusunuz adamı deli ediyorlar
Araba belli çok dolu ama opsiyonlar yeniden şekillendi dikkat ettiğim adaptif c/c ye yok.Şerit takip asistanı yok uzun kısa otomatik yanan far yok.
Çünkü yağmur sensörünün orada epey büyük bir kamera sistemi oluyor bence opsiyonlar ile beraber 115 i geçmemeli araç o zaman passat fiyatlarına çıkınca hiç bir mantığı kalmaz araç satamaz.
Şu an 1.6 tdi 120 dsg highline passat opsiyonları ile beraber 160 ı görüyor rahat hayalet gösterge alcantra koltuk şerit takip ıvır zıvır.
Araba güzel kim ne derse desin hocam.Param olsa gider alırım açıkçası
Tekrardan eline koluna sağlık