0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
15 temmuza kadar ücretsiz check-up var skoda da, bi kontrole mi gitsek?
Bence topluca bizim frenlerde problem var diye gidelim =)... Belki bir faydası olur.Ama zaten yeterince ilgileniyorlar bence. Aracı ilk teslim aldığımda bozuk yollarda arkadan ses geliyordu nerden geldigini anlamadim. Ertesi gün servise goturdum nedir bu ses diye her yerine baktılar sonuc olarak arka plakalıktan geliyormus ses .. Servis müdürü bizzat ilgilendi 2-3 kere teste cıktık fln..
Öncelikle geçmiş olsun. DSG araçlarda debriyaj ısınması sonucu debriyajı ve freni iptal eder. Eğer kullanma kılavuzunda okuduysanız. Sık vites değişimlerini gerektirecek gaz hareketlerini yaparsanız debriyajı ve freni kapatır. Yol kenarında motor açık olarak park konunumunda beklemeniz gerek. Bu bilgiyi aracı daha almadan kılavuzu okumadan çok sağlam bilgisi olan ve bu işin yükseğini yapan tezleri ve makaleleri olan kardeşim bana anlattı. Debriyajı yormayın. Ayrıca araç daha çok yeni olduğundan dikkatli kullanmalıyız. Frenlerde ben sıkıntı görmüyorum şahsen. Hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.
debriyaj varmı dsglerde benim bildiğim frenle gaz pedalı var
yapmayın aman diyeyim DSG olayı zaten debriyajda bitiyor. Debriyaj pedal değil ki. "CLUTCH" adındaki parçadır. Bu işin mühendisi duysa çok fena güler artık. https://en.wikipedia.org/wiki/Direct-shift_gearbox aracınızı bir tanımazını tavsiye ederim. Keyifli şürüşler.