arkadaşlar motorun düşmesi o kadar kolay değil.motor nasıl düşsün.iyi bir darbede kartel korumanın hiç bi faydası olmaz sonuçta oda sacdan yapılma .plastikten daha iyi olacağı kesin fakat öyle kesin çözümde değil.kartel koruma adı üstünde sadece kartel delinmesin diye üretilen bişe.şanzumana bi koruma sağladığını düşünmüyorum yinede altına bakmam lazım çünki şanzuman motorun arka kısmında ve motordan bayağı yukarda kalıyor motor kulakları kopsa bile motorun aşağı düşme imkanı yok.altında dingilve rot kolu var.o yüzden tüm araçlarda motor sökülünce üstten dışarı çıkarılır aşağı inemez.artı ben kamyon şoförüyüm 3340 mersedes kullanıyorum altında hiç muhafaza yok .altını vurma ihtimalimizde yok fakat motor pervanesinin gücünden dolayı yerden çok toz kaldırıyor.ben özellikle altına bir muhafaza sacı takalım ,çünki geri gelirken kalkan toz görüşü çok etkiliyor dedim.ustanın bana söylediği mantıklı geldi altına takılan muhafaza motora dışardan gelecek rüzgarı kestiği için motorun gereksiz ısınmasına sebep olur dedi. saygılar.