Arkadaşlar aracımla bugun itibari ile bin km yol yaptım. araç 1.2 style DSG+panoramik tavan. %35-%40 ı şehir içi sayılabilecek yoğunlukta, kalan kısmın büyük çoğunluğu yokuştu. 210 tllik benzin ile 790km yol yaptım. rodaj için iyi bir rakam olduğunu düşünüyorum. lakin paspas canımı sıkıyor. kaçuk paspas lazım acilen. ve mümkünse 5 parça! çünkü orta şaft üzeri boş kalsın istemiyorum.
park sensörü taktıracağım ama acaba kameralılar orta konsolda çalışırmı sıkıntı aratırmı tereddüt ediyorum. tecrübeli arkadaşların fikri nedir?
Öncelikle aracınız Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin
Aramıza hoşgeldiniz Fakat forum kuralları gereği ilk mesajınızda kendinizi tanışma bölümünde tanıtınız
Bende cam tavan istedim de araç yoktu olmadı kısmet
Abi bende 2900 Km yaptım ama uzun yolda bile bir depo ile 790 yapamadı gerçekten tebrikler ben 750 yapmıştım
Kauçuk pas pas için serviste ön arka fiyatı 189 lira civarı şu an ben skodashop tan yurtdışından arka şaft tüneli ile beraber aldım bende kesinlikle Çok faydalı.
park sensörünü serviste yaptırdım aracı alırken hediye etmişlerdi
Orjinal boya ile boyadılar işçilik güzel sırıtmıyor kesinlikle
İkincisi kapı eşikleri ve bagaj havuzu da almıştım.Şimdi büyük proje olarak smargate sipariş ediyorum bakalım montaj kurulumu kendim yapacağım.
Ayrıca plaka lambalarını led e çevirmiştim akşam görüntü harika kesinlikle plakalarıda iptal edince tarıyor ortalığı valla
Son olarak en son 16 jant alıp ve seramik boya koruma yaptırıp final yapacağım kısmetse
araç yarış mavisi.