Dalga sesinin neresi normal tüketiciler herşeye normal dedikçe adamlar dahada parçadan kısıyor skoda da yok opelde toyotada yok haa o zaman daha da normal tabi. Yarım bidon suyu arabanın arka koltuğuna koyup emniyet kemeri ile bağlayıp gezin normal mi anlarız bazen pet şişedeki suyu bile yarım bırakınca ses yapıyor insan ona bile sinir oluyor. Burada normal olan tek şey üreticinin yaptığı her maliyet düşürme işleminin kabullenilmesi sonucu yaşananların hakediliyor olması.... Koskoca mühendislerden daha mı iyi bileceğiz güvenliğimiz için kaldırmış adamlar kazada depo falan patlar kaç depo patlamışsa bugüne kadar marka farketmez araçlardaki kalite artacağına çalma başladı 80 bin tl lik arabada trim sesimi olur. Ama tabi şöyle bir yanılgıyada düşüyoruz, buda hakettiğimiz bir sorun; araba 35-40 lira ama anahtar teslim hali 80.000 tl aslında 80.000 tl lik bir araba değil 13000€ luk bir araba. Bence Fabia I Fabia III ten daha kaliteli hatta vw polodanda daha kaliteli yanyana getirip inceleyin kapılara bakın torpidoya bakın objektif olun sizde hak vereceksiniz octavianın 2008 2011 modelleri bir önceki kasası daha kaliteli daha bir karakteri var aracın şuan fabia da aynı rapidde aynı octavia da aynı neredeyse superb de aynı donanım evet farklı ama hep aynı şeye bakıyorum sanki, her modelin kendi ruhu vardı eskiden.
Artık hemen hemen hiçbir marka depolar da dalgakıran kullanmıyor, Audi, Bmw, Mercedes gibi premiumlar bile kullanmıyor, mühendisler bunun kaza anında zarar getirdiğini onlarca test ile açıklamış, ama sizin cevaba bakın, kaç depo patlamış? Klasik türk zihniyeti, "ne olacak"... He ne olabilir di, dalgakıran olmaz ama yalıtım daha iyi olabilirdi, doğrudur Skoda'nın bu yalıtım konusuna biraz daha eğilmesi gerekir, gerçi bende A7 Octavia kullanıyorum daha hiç kulağıma gelmedi dalgalanma sesi...