hocam şimdiden uyarayım:) bakımda trim seslerine pek bakmıyorlar. başka gun getirin filan diyorlar ozamanda bakmıyorlar. sag kapı içi ust parcadan ses geldiğine emin misiniz? bende de oyle bir ses vardı aynı yerden oldugunu dusunuyordum ancak konsolun sag ustundeki kısımdan geliyormus. a sutunuyla birleştiği yerden. bastırınca ses kesiliyor cunku. bir ara torpido gozunu sokup alttan kendim ugrasacam artık. servis ugrasmıyor cunku. eger kapı içi oldugundan eminseniz muhtemelen kapı içini sokup yalıtım yaptıktan sonra gecer.
Uyarı için sağolun
, Sağdaki ses önceden yoktu, geçenlerde dikkatimi çekti, daha çok sol taraf ses yapıyordu bildiğiniz plastik sesi, sonra plastiği bastırıyorum oynuyor o madde, altı muhtemelen boş, gevşiyor mu ne oluyor, sonra ses geliyor, ön göğüste ses neredeyse hiç olmuyor, anahtarlık bozuk para ve telefon bile ses yapabiliyor.
Aracın içindeki plastik aksamının da pek sökülmesinden yana değilim, sanırım fabrikada presleniyorlar, sonra dışarıda söküp takınca birleşim yerleri veya monte ediliş şekli orjinali gibi olmuyordur diye düşünüyorum, arayada muhtemelen birşeyler sokup ses önlenmeye çalışılacak, fakat bunlardan ziyade sağ arkadan, bagajdan gelen gıcırdama sesi daha çok garibime gidiyor, ne olduğunu çok merak ediyorum.