0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
tork 350 nm. çoğu markada yüksek tork nedeniyle dayanamayan CVT sorunları mevcut. çok detaylı araştıramadım ama denk geldiklerim arasında Subaru yoktu. belki iyice araştırsam onda da sorun çıkmış olabilir, vakit bulamıyorum bir türlü...
Türker' in paylaştığı bir DH linkinde Nissan Micra' nın CVT şanzımanı için 40.000(Kırkbin)TL istendiğini okumuştum.:kork1: Şanzımana araba takmışlar adamlar.:aman:Bana sorarsan çok dikkatli araştırCVT konusunu.
Cvt sanzimani bu kadar yerin dibine soktuk da bizim dsg sifir sikinti mi yani? Cvt nin tepkimesindeki gecikme once disli oranini dusurup sonra "bu da kurtarmiycak birader en iyisi fites dusurym" demesinden olabilir. Onemli olan gaza basilinca hizlanma istegi bas gosteriyo mu arabada Forrester konusuna gelince de superble cok ayri arabalar ikisininde yetenekleri farkli. Yilin 6 ayi yazlikta olup yazlik sirasinda (misalen ege sahilleri) oraya buraya gidip gezmeyi seven biriyseniz kesinlikle forester. Biraz gezgin ruhlu bir araba daga tasa patika yola istedigin yere goturur seni.Superb e gelince tam bir sehir beyfendisi. Prestijli bir araba bikere. Ozellikle uzun yolda acayip rahat ettirir amcayi teyzeyi yormaz hayatta. Ama superble yazliga gidilir, araba kapinin onune konur sonrasinda sadece markete gidilir gelinir; haftada bir de can sikintisindan bahce hortumuyla yikanir. Sezon bitince de konforlu konforlu ankaraya geri donulur Onemli olan abi amcayla teyze ne icin kullanacak bu arabayi? Daha cok sehir hayati yasayacaklarsa uzun yolu cok yapacaklarsa superb. Yok hayir bizim yas kemale erdi sehir sehir nereye kadar canim ulkemde gezilicek el degmemis betonlasmamis cok yer var oralari gezicez biz diyolarsa da kesinlikle forester
Abi hic maceraya gerek yok superb eyidir eyi
Bildiğin yoldan şaşma diyorsun yani
Yok ondan ziyade. Amcayla teyzenin isini superb tarzi bisey gorur. Forester randiman vermez
kafa karıştırayım.Subaru Levorg 1.6 DIT 170hp 250nm.İçi dışı çok yakışıklı.GC8 den sonra beğendiğim tek Subaru