0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben sürekli söylüyorum önceden belirlenen bir organizasyon olursa İstanbulun çoğu yeri uyar, ama Anadolu yakası olacak ise sürekli bana uyar. En kötü ihtimal sizlerle tanışmak için 2 saat uğrarım.Bu kadar organize olacak ne var anlamıyorum alt tarafı bir kaç saat görüşeceğiz
Hadi bu Perşembe akşamı mini bir buluşma yapalım. Viaport Marina açıldı Tuzla Sahil'de. Oturur kahve içer, muhabbet ederiz. Ne dersiniz? Kimler gelir?
Perşembe akşamı bir arkadaşımın askere veda yemeği var Cuma akşam olmaz mı ?
...Tabi angara tayfasi olarak istanbullu forumdaslarimizi da bulusmalarimizda gormek bizi mutlu eder. Kalicak yeriniz bizden pilavli sohbete bekleriz
Hadi bu Perşembe akşamı mini bir buluşma yapalım. Viaport Marina açıldı Tuzla Sahil'de. Oturur kahve içer, muhabbet ederiz. Ne dersiniz? Kimler gelir?Alıntı yapılan: OnurB;525098Perşembe akşamı bir arkadaşımın askere veda yemeği var Cuma akşam olmaz mı ?Alıntı yapılan: winstoncash;525100Ben de ilk cuma diye düşündüm ama cuma akşam il dışından misafirim geliyor, onları karşılamam lazım. yine yatacak heralde Çarşamba?
Perşembe akşamı bir arkadaşımın askere veda yemeği var Cuma akşam olmaz mı ?Alıntı yapılan: winstoncash;525100Ben de ilk cuma diye düşündüm ama cuma akşam il dışından misafirim geliyor, onları karşılamam lazım. yine yatacak heralde Çarşamba?
Ben de ilk cuma diye düşündüm ama cuma akşam il dışından misafirim geliyor, onları karşılamam lazım. yine yatacak heralde Çarşamba?
Haftaya bir gün belirleyip yapalım bu işi derim..
06 Ağustos Perşembe akşamı saat 20:00 herkese uyar mı ?