0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Naaayz. Peki yol tutus ve konfor eskiye nazaran nasil?Sanirim bir gun performans icin binmedigim bir arabaya kendim yapicam air ride i.
Tabi 1.4 scout gibi bir araca yapmak gayet mantikli Agirlik merkezi yere yaklastigi icin her turlu performansli oluyordur.Son bir soru daha, araci park edip gittiginizde yere cokuyor mu arac? Yoksa kilitlemeli mi biraktiginiz gibi kaliyor mu?
aracımı kapalı otoparkta kaldığı için boşuna indir kaldır yapmıyorum. ama bazen ihtiyaç oluyor, işim oluyor dükkanımın önüne çekmek zorunda kalıyorum işte bu gibi dışarıda kalması zorunlu durumlarda arabayı dip basıyorum. air ahalinin "oturtma" diye tabir ettiği şey. o görüntüsü çok hoşuma gidiyor. air de kilitleme diye bir şey yok. bilmiyorum neyi kastederek sordun ama. kitleme yok. indirme kaldırma var. iki teker olur dört teker olur. kitleme yok. indirme kaldırma
Anlatamadim sanirim. Diyelim ki araci en yuksek pozisyonda kullaniyorum. Eve geldim otoparka park ettim. Stop ettim ciktim gittim. Arac oturtma pozisyonuna dusuyor mu? Yoksa biraktiginiz yukseklikte kaliyor mu?
Citroenler, park pozisyonunda çöküyor tümden...20 sene önce arkadaşımdaki bx de öyleydi.
Evet bx lerde capraz kilit yok. Belki de koruklerin omrunu uzatmak icindir. Ancak bx lerde soyle de bir guzellik var 3 teker uzerinde gidebiliyorlar
Çünkü hidropnömatik denilen sistemdir kendileri.
Stepne yok videoda, yolda teker patlarsa vb ne yapıyorsunuzBi de aracı en üst konuma aldığın zaman, yaylanma sıfır mi en alttaki gibi? Yoksa normal konum gibi mi?