Gökhan benim combi (:kiki:) eğer 1.5 bar su basarsam ısınınca 2.7 barlara çıkıyor (ne basmışım basıncın gözüne vurmuşum diyorum tabi :kiki:) ve otomatik kapanıyor. Suyu 0.5-1.0 bar aralığında yapıp ısınmaya başlarsam sorun teşkil etmiyor.
Acaba biryerde gaz birikmesi gibi bişi mi var? Ya da bu ev tipi combicikler havayı kendisi boşaltır mı? Yoksa sence bir yerde kaçak olabilir mi?
Cihaz eski mi?
Büyük ihtimal genleşme tankının havası gitmiş..Bakım ihtiyacı var..Paracıkları hazırla :hanz:
Bizim kombide sıcaklık ayarlamakta der yuvarlak var neresi kaç derece belli değil tahmine kalmış.. (suyun) O yüzden biraz karışık...
Bahsettiğim petek diğerlerine göre biraz ılık kalıyor uzun konulduğu halde pek verim alamadık gelen hattı değiştirmek istesen yerde tahtalar felan var bayağı zahmetli bir iş buna nasıl bir çözüm olur?
Birde bu termostatik vanayı takınca kombiye ektradan bir parça takılması gerekiyor mu?
Aslında en mantıklısı derece, sayı yazmamak..Zira evden eve değişiyor ısınma dereceleri..
Bir müşteri geliyor, ben 5 de yakıyorum ev ısınmıyor, Asuman hanımın dairesi 3 de yakıyor evi sıcacık..diyor
Halbuki evleri, izolasyonları, petekleri farklı..O yüzden yazılmaması en mantıklısı..Vaillantlarda işaret bile yok..Sadece ekranda derece gösteriyor..
Bahsettiğim petek diğerlerine göre biraz ılık kalıyor uzun konulduğu halde pek verim alamadık gelen hattı değiştirmek istesen yerde tahtalar felan var bayağı zahmetli bir iş buna nasıl bir çözüm olur?
Yerler kırılacak :hanz: Su bu , kablosuz ağ gibi suyu gönderebilecek bir teknoloji henüz çıkmadı :hanz::kiki:
Birde bu termostatik vanayı takınca kombiye ektradan bir parça takılması gerekiyor mu?
Hayır...