škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Xenon'ları taktım, çıkı çıkı yaptım! :)

mygokhan · 160 · 47417

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ero__

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Gökhan tam ortada kalan bölgedeki gölgenin çok olduğunu düşünüyorum.

Ayrıca piyasa malı 6000 kelvin ile philips vb. markaların 6000k sını karşılaştırmayın bile derim :) Adam gibi 2 tane ampül al bari 100 liraya xenondan ümit bekliyonuz :)

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.skodaturkey.com
Kitle ilgili sorun bence, markası neydi? Uzak duralım. Zira farın orijinal Hella, hani Junyan falan gibi çakma mercekli far olsa anlarım ama bu kitten bence. Ucuz kitler böyle

Bu görüntü hoş değil

Asıl amacın H bilmem kaç kit almak değil (zira H7, H3, H1, H4 hepsi uydurmasyon sistemler), D2S balast + D2S ampul (4 bin K'lı) + D2S adaptör alacağım bir sonrakine inşallah

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: lrfan;54572
Kitle ilgili sorun bence, markası neydi? Uzak duralım. Zira farın orijinal Hella, hani Junyan falan gibi çakma mercekli far olsa anlarım ama bu kitten bence. Ucuz kitler böyle

Bu görüntü hoş değil

Asıl amacın H bilmem kaç kit almak değil (zira H7, H3, H1, H4 hepsi uydurmasyon sistemler), D2S balast + D2S ampul (4 bin K'lı) + D2S adaptör alacağım bir sonrakine inşallah

İyisi diye verdiler..Daha ucuzuda vardı..MONZA marka.. :(:(:(
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP
2007 Skoda Roomster 1.2 HTP
2011 Skoda Fabia II 1.2 HTP  
2012 Fiat Doblo Cargo maxi 1.3 Mjet
2015 Ford Courier Van 1.5 TDCI

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kıy paraya philips veya mtec al abi mtech te 750 bin $ sigorta bile veriyor açıcağı arızaya karşı birşey olsa değişim imkanında var benim bildiğim H7ler tam oturmuyormuş d2s yuvasına o yüzden tıraşlamak lazımmmış kenarlarını tam oturtmamışta olabilir..

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;54608
Kıy paraya philips veya mtec al abi mtech te 750 bin $ sigorta bile veriyor açıcağı arızaya karşı birşey olsa değişim imkanında var benim bildiğim H7ler tam oturmuyormuş d2s yuvasına o yüzden tıraşlamak lazımmmış kenarlarını tam oturtmamışta olabilir..

Bizim araba farlarında D2S yuvası yok ki. D1S ya da D2S yuvası fabrika çıkışı xenonlu araçlarda var.

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
bugün 6.000 K mercekli farda kullanan bir arkadaşım ile görüşüyordum aklıma sen geldin bir sorayım dedim yağmurda vs nasıl dedim gayet güzel görünoyorum dedi Holojen far kullanırken gör gibi geziyomuşum dedi :D Sen bence taktırdığın yere gidip bir göster derim
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı fenomen

• OCTAVİA 1.6 FSİ 115 PS
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Taktırdığım yere gittim.Far şapkalarının gölgesidir o dediler.Normal dediler.Işık akısı iyi dediler..Dedim pazar günü görsün arkadaşlar ona göre tepenize çıkacağım dedim.Öyle kaldı..Yerler ıslaksa görüntü sıfır..Hava kuru iken çok güzelde..Selektördede çok iyi gözüküyor..Islak zeminde , yağmurda gösermeyecekse niye aldım ki ben xenon'u..NB'ler bal gibide iyi gösteriyor yağmurda..

Eğer imkanı olan varsa gece xenon'la yolu aydınlattığınız fotoğraflar eklerse sevinirim.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: mygokhan;55717
Yerler ıslaksa görüntü sıfır..Hava kuru iken çok güzelde..Selektördede çok iyi gözüküyor..Islak zeminde , yağmurda gösermeyecekse niye aldım ki ben xenon'u..NB'ler bal gibide iyi gösteriyor yağmurda..

Bunun sebebi gölge değilde 6000K oluşu olmalı :) Kışın NB kullansana?

BerkerCELIK

• Ziyaretçi
Bence artık NB değilde almışken bir kere alıp Halojen Grubunda Philips X-Treme Power almak lazım. Aldım ve taktım. Yağmurda vb çok iyi gösteriyor. Ayrıca yolun sağ tarafındaki tabelalar bile ışıl ışıl... Çok güçlü ışığı var...

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
xenondan sonra NB ler çok soluk tuhaf geliyor insana ama yağmurda nbler daha iyi denebilir..

İnşallah çözülür ufak tefek sorunlar adama sıkıntı yapıyor

hakanerdogan

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: BerkerCELIK;55758
Bence artık NB değilde almışken bir kere alıp Halojen Grubunda Philips X-Treme Power almak lazım. Aldım ve taktım. Yağmurda vb çok iyi gösteriyor. Ayrıca yolun sağ tarafındaki tabelalar bile ışıl ışıl... Çok güçlü ışığı var...

NB'si var diye dedim :)

Çevrimdışı mygokhan

• ŠKODA
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Sorumun cevabını buldum sanırım.Geceuçuşu.com'da sorduğum soruya aldığım cevap..

Alıntı
Xenon ampülünü sök.Ampül içindeki tel zannederim ampülün üst kısmından geçiyor.Normalde ampülün öne çıkan teli altta kalmalı yoksa böyle gölge yapar.Genelde M-tecte çıkıyor bu sıkıntı.eğer xenonun ampül teli üstte ise değişmekten başka çaren yok.

Başka birisinin aynı soruna cevabı

Alıntı

baktim az once, dediginiz gibi cubugu yukari dogruydu. serviste taktirmistim. ama takan adamin sucu yok, cunku oteki turlu takmak istediginizde yuvasina oturmasina engel olacak bir minki parca geliyor xenon ampulun alttaki plastik kısmına takilan. ben de o minik parcayi her iki farda da kirdim. ampulleri taktim ve tirnaklarini yerlestirdim. sorun ortadan kalkti. baya bi gosteriyor simdi.
2004 Skoda Fabia 1.2 HTP

hakanerdogan

• Ziyaretçi

Çevrimdışı lrfan

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: mygokhan;55717
Taktırdığım yere gittim.Far şapkalarının gölgesidir o dediler.Normal dediler.Işık akısı iyi dediler..Dedim pazar günü görsün arkadaşlar ona göre tepenize çıkacağım dedim.Öyle kaldı..Yerler ıslaksa görüntü sıfır..Hava kuru iken çok güzelde..Selektördede çok iyi gözüküyor..Islak zeminde , yağmurda gösermeyecekse niye aldım ki ben xenon'u..NB'ler bal gibide iyi gösteriyor yağmurda..

Eğer imkanı olan varsa gece xenon'la yolu aydınlattığınız fotoğraflar eklerse sevinirim.

Benim ampullerde şapka yok :)

Tırnakları kırarsan ampul yuvasında stabil durmayabilir...