0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba, bu fotoğraftaki araç gri değilmi benmi yanlış görüyorum ? bu renge krom çıta yakışır, siyah plastidip ile piyano black rengi nasıl elde edeceksiniz
Aliexpress te de var 50 $ gibi birşeydi fiyatı, ben de düşünüyorum. Bizim suçumuz ne ise koymamışlar krom çıtaları!
Benim aracta da cita yok. Servise sordugumda sonradan takilan citalarda cam fitillerinde problem oldugunu soylemisti. Benim de midem bulandi yaptirmadim.
titiz kromda 200 tl aliexpressten de hemen hemen bu fiyata gelcek o kadar beklemek yerine titiz kromdan almanızı tavsiye ederim ben bir de bu parçayı alıp plasti dip ile siyaha boyamayı da düşündüm b sütunu da piano black olduğu için uyum sağlaması açısından böyle bir şey düşündüm krom da kalabilir görüşlerinize ihtiyacım var [emoji4]
Servis sanırım fitilleri değiştiriyor. Bunlar güçlü yapıştırıcı bantlarla üstüne tutturuluyor. Sorun olacağını sanmıyorum...
Yapıştırma işini de kendileri mi yapıyorlar peki. Öyleyse tercih edilebilir yerli olan.
servis orjinal olmayan ürünü takar mı ki?
buyrun ilanı http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-skoda-octavia-2013-2015-krom-cam-citasi-6-parca-paslanmaz-celik-171602708/detay
Kendileri yapmıyorlar montajı... Silikon vs. Gerekiyorsa ben temiz yapamam zaten. Böyle kalsa daha iyi sanki...