Fatih senin yazılım sebebiyle max 22 yakman gerekiyor ki ben denemelerimde tam dolu depo (190 tl) istanbul gökçeada - gökçe ada istanbul (bayram trafiği ve gökçe ada merkez köyler dağlık yollar) 900 km gittim ışık yandı ayrıca giderken 5.5 saat dönerken 11 saate geldim girdiğim trafik cabası...
150 tl ile eskişehir istanbul 700 km yol gittim kalan mazotta resimde görüldüğü gibi. ( mazotu aldıgımda lamba yanmış ortalama 10 km gitmiştim)
şehir içi de 100 tl ile ortalama gittiğim istikamet şirinevler arnavutköy - arnavutköy şirinevler 435 km yol yapıyorum.
senin aracın bizlere göre daha rahat haliyle ekonomin de olmalı. şu resimlere bak bi
Ben ş.içi değerlerden bahsediyorum, her akşam 1km git gel (toplam 2km) standart yolum var (bakkal market vs.) 6 gün sadece bu yol var, sadece pazar günleri ş.içi uzun mesafe gidiyorum o da 10-15 km git gel (20-30km) gibi bu şartlar da 22krş yakacak araba var mı? geçen hafta tatildeydim, gitmeden 1 hafta önce depoyu fulledim, yine 5 gün 1-2 km kısa mesafe bayramda da 15-20km ş.içi git gel yaptım, yer yer yoğun trafikde kaldım, klima kullandım, ardından tatile gittim (saroz körfezi enez civarı) 255km uzun yol, tatilde 6 gün sahile arabayla indim (1.5km git gel), bir kez 20 km trafiksiz çok sakin kullanımda bir yere gidip geldim, sonra tatil dönüşü tekrar 255km yol geldim, bu hafta yine standart akşam 2km ye devam ediyorum, tahminimce 850-880km arası bir yerde ışık yanacak, uzun yolda 1 depo ile 950km den yukarı yapamadım daha (hız alt limiti 100km/sa, üst limit 160km/sa),
Tüm deneyimlerim doğrultusunda ş.içi 25krş ş.dışı 20krş çıkıyor hep, litre bazında ise ş.içi 6-6,5lt/100 civarı ş.dışı 5-5,2lt/100 civarı oluyor.