ben tam depo ile (sanırım yedek depo denen yerde 7 litre alıyor) tam 1200km yaptım
1.6 tdı dsg aracım
Kocaeli Antalya giderken ortalama 4.2 yaktım ortalama 100- 110 gittim radar korkusu
Antalya Kocaeli dönerken ortalam 4.7 oldu biraz dönüşte gaza bastım
son hızda 220 gördüm dahad gidiyor fırsatım olmadı (megacips ve limitör iptal)
limitör iptal etmeden 190 geçmek imkansız araç buna izin vermiyor
Evet bir konuyu atlamışım
limitör iptali, limitörü iptal ettirmezsek 185km de takılıyor.
Hocam onlari nasil iptal ediyoruz ben 1.4 tdi dsg kullanicisiyim 180 i zor gordum diyebilirim arac 1500 olmak uzere ama 160-170 te sorun yok 175 ten sonra gitmiyor resmen ayagim gaza yapismis durumda yani yavas yavas hatta cok yavas artiyor 180 oldu dahada fazla basmadim ne olur ne olmaz diye yardimci olursaniz sevinirim
Limitör iptali için ecu ya müdahale edilmesi gerekiyor, genelde yazılım yapan yerler yazılım yüklemek için unlock yapınca zaten limitör de iptal ediliyor, eu6 1.4tdi lerin ecu su unlock ediliyormu? yazılım yapıldımı bilmiyorum ama bu konuyu araştırmak lazım, sonuçta motor yeni nesil yazılım çıkması zaman alabilir.
1.6 dsg dizel aracla 200 gormen ilginc geldi son hiz 190 diyo katalogda yanlis hatirlamiyorsam spor modda denedim ben ama ya bende sorun var yada motormu acilmadi anlamadim acsent dizelle kapisiyorduk sonra gecer diye kisa kestim
Son hız 182 katalog değeri ama 185 civarı limitöre giriyor araç, limitör iptali olunca 220 bile görürsün, eğer performans ve hıza ilgin var ise ecufast yazılım firmasına bir uğra foruma özel indirimle aracına yazılım yükletebilirsin, limitör de iptal ediliyor zaten.