0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam bilindiği üzere su an icin HTC ile calisiyor. Hatta en iyi HTC ile çalıyor deniyor. Denedikten sonra resim paylaşırsanız valla cok iyi olur hocam.iPhone serisinde kısacası iOS cihazlarda çalışmıyor kesinlikle.
Hiç ıphone ile deneyen olmadımı arkadaslar yapabilen varmı ?
Arkadaşlar note4 kullanıyodum sizlere ömür ekranı kırdım değiştirdim telefonu xperia z3 compact aldım araçta mirrorlink'i sonunda çalıştırabildim fakat şimdi de şöyle bir sorunum var ekran yansıyo herşeyi yapabiliyorum fakat bazen ekran da donmalar oluyo sanırım ciddi bi güncelleme gerek bizim bolerolara
sende yine çalışıyormuş bizde aktivasyon kodu girmeniz gerekiyor servisle görüşün yazıyor
merhabaarkadaşlar bu mirrorlink olayını bir türlü anlayamadım kısaca anlatabilmeniz mümkün mü?kullanabilmek için telefonu mu değiştirmek gerekiyor.
Hocam mirrorlink telefonunuzun ekranını olduğu gibi bolero ekranımıza aktarıp ordan da kullanmamızı sağlıyor. Ve uyumlu programlar varsa örneğin şuan tek sygic var navigasyon gibi bolera da kullanmamızı sağlıyor gibi vs.. Telefonunuz android 5.0 ve üzeri olmak zorunda kullanabilmek için ama 5.0 olsa bile çalışmayan telefonlar var. Örneğin note4 vardı bende çalıştıramadım şuan xperia z3 compact kullanıyorum çalışıyor. İnşallah anlatabilmişimdir iyi forumlar
merhaba açıklama için çok teşekkür ederim. bende s3mini var sanırım değiştirmek gerekecek. cok uğraştım fakat sadece bluetooth ta telefon bağlantısı dışında bağlantı yapamadım. z3 compact ta tüm özellikler çalışıyor mu? z2 almayı düşünüyordum fiyatları bakımından z3 compact daha avantajlı gibi birde USB üzerinden mi bağlamak gerekiyor. birde ekstra program falan yüklemek gerekir mi?