Selamlar
http://updateportal.skoda-auto.com/ adresinden araç şase numarasını girerek araç üzerinde bulunan teybe göre güncelleme çıkartıyor.
Bendeki araçta Bolero var ve sadece "RadioLogo Version 1.7.4" adında 99mb lık bir güncellemenin olduğunu belirtiyor. İnternet sayfasında yazan herşeyi yaptım ancak SDCard'ı taktığımda güncelleme dosyası mevcut değil diyor.
Ancak aynı kart ile müzik logo video vs çalışıyor. Bu güncellemeyi yapan veya bu hatayla karşılaşan var mı?
Bu arada 22.haftadan sonra üretilen araçlarda mirrorlink özelliğine ek olarak Android Car ve Apple Car Play uygulamaları güncellenmiş haliyle bolero araçlara eklenmeye başlanmış. Yabancı skoda forumlarında bu haliyle araçları gelenler var ve haliyle ben de dahil 22. haftadan önce aracını almış olanlar bu duruma tepki göstermekte. Bu konuyla ilgili herhangi bir skoda bayisine veya skoda Turkiye ile yazışma yapan var mıdır?
Yurtdışında insanlara bedava farklı cihazlar ve uygulamalar teklif etmişler. Aracını geri vermeye kalkan bile var. Çünkü bahsettikleri mirrorlink özelliği sadece tam manasıyla 4-5 cihazda çalışıyor. Ayrıca 22. haftadan önce üretilen bolero teypler için artık güncelleme gelmeyecekmiş.... Yani aracı alır almaz araç eski model oldu.
Yazıyı okumak isteyen varsa link paylaşabiliyorsak buradan gönderirim.
Selam,
Aynı şekilde bende o güncellemeyi yükleyemedim. Güncelleme dosyası mevcut değil hatasını alıyorum. Radyo kanallarının logoları bozuk çıkıyor. Sanırım halihazırda Polonya radyo kanallarının logoları kullanılıyor. Bu güncellemeyi yapabilsek düzelecek ama olmuyor maalesef :confused:
Bildiğim kadarıyla Google Android Auto Türkiye'de çalışmıyor, zaten internetten uygulamayı çekmeye çalışınca ülkenizde kullanılamaz uyarısı çıktığı için hangi telefon için olursa olsun uygulamayı indirmeye izin vermiyor.
22. hafta olayına ilk başta ben de üzülmüştüm ama yine o bizimle alakalı olmayabilir. Yine de servise uğradığımda soracağım.
Mirrorlink olayında büyük hayal kırıklığına uğradım.
LG G2 telefonum var Android 4.4 kitkat varken çalışmıyordu. Android 5.0 lollipop'a güncelleyince de çalışmıyor. Telefonun ekranını yansıtıp navigasyonu aktif kullanırım diyordum oysaki
Sorunsuz çalışanlardan duyduklarım;
Sony Xperia Z1,Z2,Z3,Z3 Compact
HTC M8,M9,Mini 2
Bir de yüklenen navigasyon uygulamasının (sygic) full lisanslı olması gerekiyormuş.
En hesaplı yoldan düşünsek teli satıp Mini 2 alsak yine 500 TL masraf.
Teli değiştirip uygulamayı yükledik diyelim yine takılmalar ve kopmalar olduğunu söylüyorlar.
Bide telimden memnunum zaten niye değiştireyim ki. Ne diyim bizi bu hale düşürenler utansın. Arabanın 15 bin'i gelsin hala ortada sorunu gideren bi güncelleme yoksa servise çatacağım mecbur.
Arabanın geri kalanı güzel ama