...Benim araçta atiker kit vardı. Kötü bir kit miydi ustası mı iyi değildi bilmiyorum ama araç yokuşta 90 ı geçmiyordu hızlanmıyordu. 2500 devirde. Bu yüzden 1.0 araçtan korkuyorum...
Bu biraz da şanzıman oranlarıyla alakalı. Eğer 5.0 V8 bir aracın oanları o şekilde ayarlanmışsa o da geçemez 2500d/d' de 90km/s' i. Ha 2500d/d üzerine çıkamıyordu diyorsanız o zaman dipsiz kuyu misali bir sürü nedeni olabilir.
Aslında 1.2 tsi ile 1.0 ın fabrika verileri aynı fakat tsi fabrika verilerinden daha fazla yakıyor diyorlar. Bir sene lpg düşünmem yakıt canımı sıkmadığı sürece.
Bugün marşa bastım dur-kalklı ve ışıklı bir trafik sonrasında Edirnekapı rampasını tırmandım akabinde de otobandan Esenler' e gittim. Kontağı kapatırken 5,9lt/100km yazıyordu. Dönüşte epey atarlı ve otobana çıkmayıp ara yollardan (bol dur-kalk ve ışık) geldim. Kontağı kapatırken 7,5lt/100km yazıyordu.
sen gençsin biz ihtiyar mıyız ya da forumdaki ihtiyar olarak nitelendirilecek abilerimiz hep sağ şerit 70cc açık mı gidiyo şu skoda marka algısını kırın yav Doğukan, Baki abi,Uğur abi nerdesiniz yav yardırking ruhuna ihtiyacımız var [emoji23]...
La bizi anladım da Doğukan' ın ne işi var o listede.:kiki:
Bu arada 1.0' ın piyasası falan demişsiniz, eğer alıp da 1-1,5 sene sonra satacaksanız hiç girmeyin 1.0 işine.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!