škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Fabia 3'leriniz hangi renk

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;525822
Estağfirullah hocam bizimde ilk 3 vites otoban faresi sonrası nuh diyo peygamber demiyo :D para olsa sizinkinden alacaktık :D Allah nazardan saklasın.Maşallah Allah kimseye kaza bela vermesin

Eyvallah amin kardeşim :) Niye ki ya o kadar ağır mı kalıyor 1.0 hiç kullanmadım ama.Onlarda yakıtı koklar işte en iyi yanı o.

Zaten bende leon fr vardı onu satıp ev aldım bir süre araçsız kaldım sonra para biriktim 1.0 almaya diye gittik bunu aldık çıktık 10 bin tl kredi çektim vdf den.:D

Babam gaza getirdi beni bayii de kendisinde octavia dizel dsg var elegance ailece skoda :D 1.4 140 lık leondan inip 1.0 alma sen onla yapamazsın falan dedi git 1.2 al hiç yoksa dedi dedim artık verdin gazı bir kere birde test arabasını kullandım zaten iş orada bitti hemen :D al dedi git dedi derken olan oldu belki o meşhur videoyu biliyorsundur muhsin hocam aynı onun hesap oldu :D  

Sen hocam özel plaka mı aldın yoksa sayı şansına mı geldi :)

Çevrimdışı FabiaYarışMavisi

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: suleyman90;525825
Eyvallah amin kardeşim :) Niye ki ya o kadar ağır mı kalıyor 1.0 hiç kullanmadım ama.Onlarda yakıtı koklar işte en iyi yanı o.

Zaten bende leon fr vardı onu satıp ev aldım bir süre araçsız kaldım sonra para biriktim 1.0 almaya diye gittik bunu aldık çıktık 10 bin tl kredi çektim vdf den.:D

Babam gaza getirdi beni bayii de kendisinde octavia dizel dsg var elegance ailece skoda :D 1.4 140 lık leondan inip 1.0 alma sen onla yapamazsın falan dedi git 1.2 al hiç yoksa dedi dedim artık verdin gazı bir kere birde test arabasını kullandım zaten iş orada bitti hemen :D al dedi git dedi derken olan oldu belki o meşhur videoyu biliyorsundur muhsin hocam aynı onun hesap oldu :D  

Sen hocam özel plaka mı aldın yoksa sayı şansına mı geldi :)

Bende 2013 fiesta 2. Ele bakmıştım 39 diyordu adam araba berbat :D dönüşte skoda vardı bi girelim dedik bi baktık 39.900 aha dedik alalmım bunu alamışken mavi olsun park sensörü olsun falan indirimle 40 a geldi :) şehir içi araba gayet iyi hiç bunalmiyo isiklarda bastin mi gidiyo yani :)   plakayı özel aldım hocam :D

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;525848
Bende 2013 fiesta 2. Ele bakmıştım 39 diyordu adam araba berbat :D dönüşte skoda vardı bi girelim dedik bi baktık 39.900 aha dedik alalmım bunu alamışken mavi olsun park sensörü olsun falan indirimle 40 a geldi :) şehir içi araba gayet iyi hiç bunalmiyo isiklarda bastin mi gidiyo yani :)   plakayı özel aldım hocam :D

Napacaksan fordu hocam boşver bizim şirkette de var yaramaz araba :D Onun tınısı çok güzeldir 1.0 mpi sanki ufak mini m3 kullanıyor gibi motor sesi çıkıyor :D

Yakışır plaka güzel olmuş :D Aslında bizimde ona benzer durum oldu babam eski skodacı gerçi hala yıllardır hiç şaşmadı skoda dan 1999 dan belli octavia hep bildim bileli kendimi sizin motorun 1.6 mpi 102 si vardı meşhur hitler motoru adı altında geliyordu. git bak arabaya falan dedi işten izinliydim o günde nişanlımı aldım gittim iş yerinden sonra onun iş yerine yakın diye skoda yükselene gittik baktık beğendik derken oldu iyikide almışım diyorum 3 aydır 1 kez bile leonu aramadım ufak araba diyorum istanbulda ne güzel heryere girip çıkıyor valla :D

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: suleyman90;525890
Napacaksan fordu hocam boşver bizim şirkette de var yaramaz araba :D Onun tınısı çok güzeldir 1.0 mpi sanki ufak mini m3 kullanıyor gibi motor sesi çıkıyor :D

Yakışır plaka güzel olmuş :D Aslında bizimde ona benzer durum oldu babam eski skodacı gerçi hala yıllardır hiç şaşmadı skoda dan 1999 dan belli octavia hep bildim bileli kendimi sizin motorun 1.6 mpi 102 si vardı meşhur hitler motoru adı altında geliyordu. git bak arabaya falan dedi işten izinliydim o günde nişanlımı aldım gittim iş yerinden sonra onun iş yerine yakın diye skoda yükselene gittik baktık beğendik derken oldu iyikide almışım diyorum 3 aydır 1 kez bile leonu aramadım ufak araba diyorum istanbulda ne güzel heryere girip çıkıyor valla :D

Allaha Şükür hocam gerçekten arabanın şehir içi boyutu çok iyi insan rahat ediyor. İşte nasip bu işler 2. El diye gidip sıfır almakta var Allaha şükür :D

Çevrimdışı blacksea28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Kişisel görüşümdür, sis farı biraz yanlış olmuş tasarıma, ya biraz daha siyahlatıcan göze çok batmicak yada daha ince uzun bir tasarım yapsalardı daha iyi olurdu bence. sis farı olmayan ambition daha şekil duruyor.

Çevrimdışı blacksea28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Hadi bi foto daha koyayım, İstanbul

[/url][/IMG]

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: blacksea28;525903
kişisel görüşümdür, sis farı biraz yanlış olmuş tasarıma, ya biraz daha siyahlatıcan göze çok batmicak yada daha ince uzun bir tasarım yapsalardı daha iyi olurdu bence. Sis farı olmayan ambition daha şekil duruyor.

:)   bence doğruluk payı var
« Son Düzenleme: 01 Ağustos 2015, 17:10:45 Gönderen: FabiaYarışMavisi »

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: blacksea28;525903
Kişisel görüşümdür, sis farı biraz yanlış olmuş tasarıma, ya biraz daha siyahlatıcan göze çok batmicak yada daha ince uzun bir tasarım yapsalardı daha iyi olurdu bence. sis farı olmayan ambition daha şekil duruyor.

Aynen hocam ön farlar siyah ama sis farında mercek olmadığı için içi beyaz galiba :D

Çevrimdışı cinan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Bende çift renk bi fabia ile aranıza katıldım :) Herkese selamlar

[/url][/IMG]

Çevrimdışı blacksea28

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Cem kardeş hayırlı olsun öncelikle ancak tanışma bölümüne kendinizi tanıtan bir konu açmanız gerekiyor.

Çevrimdışı cinan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;525900
Allaha Şükür hocam gerçekten arabanın şehir içi boyutu çok iyi insan rahat ediyor. İşte nasip bu işler 2. El diye gidip sıfır almakta var Allaha şükür :D

Makine hisli ya severim böyle arabaları ön nereye arkada oraya babamın octavia da önle arkanın arasında saat farkı var :D:D

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: suleyman90;525925
Makine hisli ya severim böyle arabaları ön nereye arkada oraya babamın octavia da önle arkanın arasında saat farkı var :D:D

Aynennn :D     yeni fabia alan arkadaş makine yakıyor bee :D

Çevrimdışı suleyman90

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;525939
Aynennn :D     yeni fabia alan arkadaş makine yakıyor bee :D

Aynen cem hocam aracınız hayırlı olsun gerçekten çift renk te fenaymış :D

Çevrimdışı cinan

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Sağolun arkadaşlar :) Aynen bi anda  bende görünce direk vuruldum araca alıp çıktım :)