0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
137 bin km deyim... ...fren balata ve disklerim hala orjinal,bence bu rekor
Fren performansından aldığım günden beri memnun değilim araç çok fazla yığılma yapıyor.bence 245 45 16 lastik kullanılmasının sebebi bu,şu an üzerinde 195 55 16 var o yüzden biraz daha yığılma fazla
195 tabanla viraj performansı da çok iyi olmuyordu hatırladığım kadarıyla.
141 bin km deyim bugün kumho hs 51 215 45 16 4 lastik taktım,195 55 16 michelin vardı,iyi ki orjinal ebata dönmüşüm.lastik henüz deneyemedim,yorumlarımı yazarım
Hocam malum ebatlar sıkıntılı. fiyat verebilir misiniz kaça aldığınızı? tabi kullanım sonucu yorumlarınızı da . kış için 205 50 16 falken almıştım. ama aracın titremesini bir türlü kesemedik. kış boyu defalarca balansa girdi araba. ama nafile. bi kışı öylece geçirmek zorunda kaldım. şimdi garantiden gönderip incelenmesini isteyeceğim. 195 55 16 performansı sanırım memnun etmemiş sizi. onun da sebebini yazar mısınız?
Kilometrenizin maaşallahı var , forumdaki en deneyimli Rapid sürücüsü belki de sizsiniz ?Hakikatten kilometreleri paylaşsak ?03 Temmuz 2015 teslim aldım , 1.700 KM Rapid Spaceback 1.4 TDI DSG
147500 km deyim.şanzımandan rölantide ses geliyor.debriyaja basınca geçen bir zırıltı sesi var,büyük ihtimal prizdirek rulmanı arızalı ancak baskı balatayı yeni değiştiğim için bu rulman ucuz dahi olsa tekrar şanzıman inmesi gerekecek buda bin tl yi bulur.