ama o araçlardada kusursuz dsg şanzıman artı turbo dizel tdı motor yok bizim araçların fiyatını bu ikili belirliyor saten bunlara ek müthiş birde konfor artı iç malzeme kalitesi + super bir yalıtım istersen saten 18 bin tl fark verip octavia seceneğine yönleniyorsun... bunların önemi kullanıcıdan kullanıcıya değişir tabi
şimdi sorun aslında bizim hep daha iyisini istememiz den kaynaklanıyor
senin saydıkların aracın içinde kullanılan malzeme yok efenim döşemesi sağlamlık tarz stil fln filan bunlar zaten olması gerekenler o zaman zaten niye gidip jetta ayarında rapid alalım ki daha mütevazi bir araba alırdım ben kendi adıma ama bizim istediğimiz aldığımız arabanın adı full ise bu küçük detaylarda olacak...
Hani nerede bizim arabalardaki navi + kumandalı yedek anahtar + 4 cam tam otomatiği + otomatik katlanabilir ayna + mercek far + keyless go kumandadan kitleyince camların otomatik kapanması yine kumandadan bagajın otomatik açılmaması.. Çocuk kilidi için arka kapılara anahtar ile müdahale etmek gibi saçma küçük detaylar can sıkıcı Yani baktığında bunlar küçük ama önemli detaylar....
Ama bütün bunlara rağmen arabam tüm işimi görüyor ve seviyorum herkese de öneriyorum...
:gaz: