0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar öncelikle herkese teşekür ederim almış olduğum aracın fiyat ve özelikleri resimlerde belirtim tabi aracın daha detaylı iç dış motor resimlerini sizlerle paylaşıcam video olarak ta payalışcam aracı bir hafta icerisinde tesilim alıcagım dan dolayı sadece aracın işlemlerini bayide yaparken anca bukadar cekebildim ve bayiden teslim alırken motor ve boya koruma yapılıp teslim edileceği icin detaylı olarak daha hoş ve güzel bol bolş resim paylaşırım ve ziebert işlemi uygulattıgım aman ki resimlerini de paylaşıcam ilerleyen günler icerisinde araç özellikleri hakkındaki bilgilerimi tecrübelerimi resim olarak ve video olarak ta sizlerle paylaşacağımdan emin olabilirsiniz ama şunu belirtek isterim ki araç çok iyi ve premium bi araç ben şahsen passat almaya niyetim varken aracımı iptal ettirip superb mi almış bulunmaktayım ve bu aldığım araç pasatın comfortline modeli ile aynı yani style paketi orta paket ama şunu belirteyim passatın comforline donanımda olmayıp opsiyonel istenilen özelliklerin bi çoğu superb de standart ve opsiyonlarını da belirttim resimleri icelerseniz standart ve opsiyon olunan özellikleri de görmüş olursunuz .... herkese tekrar teşşekür eder allaha daha iyisini almayı sizlere nasip eder inşallah .. maşallah demeyi unutmayalım
veracocha malesef aracımda xenon yok.....