Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
GARAJ
»
Benim Arabam...
»
Yeni arabam skoda superb
Yeni arabam skoda superb
nural
·
70 ·
17431
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
2
3
4
5
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
veracocha
Kahraman Üye
Cevap: Yeni arabam skoda superb
Yanıtla #15 :
01 Ağustos 2015, 22:14:51
Alıntı yapılan: nural;525853
veracocha malesef aracımda xenon yok.....
En önemlisi bence Xenon.. halojen farlar tüm albenisini köreltiyor
nural
Tam Üye
Yanıtla #16 :
02 Ağustos 2015, 15:27:57
veracocha ilerleyen süre içerisinden opsiyon olarak sipariş verir alır taktırtırım ama suanda malesef yok ki almış olduğum aracım da zaten bayi de 1 adet benzinli diğerleri dizel olarak getirlimiş, benzinli araç seçeneği yok tu 1.4 tsı 150 ps style paket olarak getirilmiş ve test aracı diye getirtilmiş o aracı test aracı olmadan ben aldım ki üzerindeki opsiyonel olarak elektrikli bagaj kapağı ve ön radar sistemi üzerinde vardı, bu ay ve diğer ay lar da dizel araçlar getirtilip sonra dan benzinliler getiriliceği ifade edildi ? sipariş vermiş olsaydım 2 ay icerisinde gelinir ve istediğim opsiyonları eklettirebilirdim ki bunlar icerisinde xenon lar da olurdu ama dayanamayıp aracı gördükten sonra
aldım ki şimdilik dediğin gibi albenisi olmaz ama ilerleyen zaman icerisinde albenisi olur diyelim ve arka fark grubu ve stop lambalardaki ledlerle idare edelim
yorumunuz icin teşşekür ederim bu arada .....
«
Son Düzenleme: 02 Ağustos 2015, 15:30:36 Gönderen: nural
»
rumiexile
Kahraman Üye
Yanıtla #17 :
02 Ağustos 2015, 21:18:20
Önceki nesil Superb kullanıcıları Xenon olsun olmasın mercekli farlara alıştılar. Passat cenahı alışık Comfort araçlarda halojen farlı araçlara daha çok.
Ama ilk izlenimlerim çok da kötü görünmüyor halojenler iki parçaya ayrılmış uzunlarla ayrılarak, fena değil.
nural
Tam Üye
Yanıtla #18 :
02 Ağustos 2015, 23:12:28
BURSADA bu firmalarda işlem yaptırmış olan varmı ??ve hangi firma daha kaliteli işlem yapıyor, malzeme kalitesi daha iyi ,yardımcı olacak arkadaşlar varmı. ???ZİEBART-SONAX-MEGUIARS
mustisahin
T U R B O T
Kahraman Üye
Yanıtla #19 :
03 Ağustos 2015, 09:08:03
Hayırlı olsun, masallah, iyi günlerde kullanın,
nural
Tam Üye
Yanıtla #20 :
03 Ağustos 2015, 09:43:14
Mustisahin iyi dileklerin için teşekür ederim ....
OnurB
Kıdemli Üye
Yanıtla #21 :
03 Ağustos 2015, 10:15:05
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
nural
Tam Üye
Yanıtla #22 :
03 Ağustos 2015, 10:32:24
onurB teşşekür ederim iyi dileklerin için
fabiatik
Acemi Üye
Yanıtla #23 :
03 Ağustos 2015, 11:19:15
Aracınız hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız mutlu bir şekilde kullanmayı nasip etsin inşallah
nural
Tam Üye
Yanıtla #24 :
03 Ağustos 2015, 12:13:54
fabiatik Teşekür ederim iyi dileklerin için, daha iyisi sizin olsun ...
m@hm@
Kıdemli Üye
Yanıtla #25 :
03 Ağustos 2015, 12:35:54
Hayırlı olsun bende inceledim aracı şuan gelen donanım paketlerinden bana hitap eden yok [emoji3] fakat araç çok tatlı olmuş. Allah kaza bela vermesin güle güle binin
mühendis06
Tam Üye
Yanıtla #26 :
03 Ağustos 2015, 21:28:41
Aracınız hayırlı olsun darısı bizlere bende ay beyazı,kahverengi ve business gri arasında kaldım ama ay beyazı metalik daha yakın geliyor fabiam ve octaviam gümüş gri ve grafit griydi griden kopmak lazım ama yinede canlı görmek farklı olabiliyor. benim düşüncem 2.0 dsg 4 çeker modeli. araç değişme periyodum 9-10 sene ortalama. tek düşündüren dsg olayı. testte yada kısa süreli dsg kullandığımda sıkıntı yaşamadım fakat yinede yaşayanlar olması düşündürüyor. uzatılmış garantiyle 5 yıl garanti altına alsam sonraki 5-6 yıl birşey olursa sıkıntı. 2.0 içinde manuel vites yok
diğer kısımda 2.0 fiyat listesinde var ama stokta araç varmı yoksa kaç ayda gelir ona bakmam lazım. tekrardan hayırlı olsun
nural
Tam Üye
Yanıtla #27 :
04 Ağustos 2015, 01:08:19
mühendis06 allah daha iyisini sizlere nasip etsin seçiminiz ve tercihiniz hiç önemli değil sipariş verdikten sonra maksimum 8 hafta içerisinde bi aksilik olmazsa araç elinizde olur ve ben aracımı almaya gittiğimde bi arkadaş siparişini veriyodu 2,0 motor 4 çeker en full olanı baya pahalıya mal olucaktı
8 hafta içerisinde elinizde olur diye söylenildi siz kararınızı verin neyi almak istediğinizi bilin gerisi çok kolay ha bu arada bu yıl sonunakadar alabilme durumunuz varsa iyi olur yoksa zam gelicek diye ifade edildi ki bu fiyat tanıtım fiyatı olduğu için pazarlıksız liste fiyatı bilginize
terazi
Acemi Üye
Yanıtla #28 :
04 Ağustos 2015, 01:24:37
Kazasız belasız güle güle kullanın MAŞALLAH
karahan55
Acemi Üye
Yanıtla #29 :
04 Ağustos 2015, 04:45:03
hayırlı uğurlu olsun allan kazasız belasız kullanmayı nasip eylesin