0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
mühendis06 allah daha iyisini sizlere nasip etsin seçiminiz ve tercihiniz hiç önemli değil sipariş verdikten sonra maksimum 8 hafta içerisinde bi aksilik olmazsa araç elinizde olur ve ben aracımı almaya gittiğimde bi arkadaş siparişini veriyodu 2,0 motor 4 çeker en full olanı baya pahalıya mal olucaktı 8 hafta içerisinde elinizde olur diye söylenildi siz kararınızı verin neyi almak istediğinizi bilin gerisi çok kolay ha bu arada bu yıl sonunakadar alabilme durumunuz varsa iyi olur yoksa zam gelicek diye ifade edildi ki bu fiyat tanıtım fiyatı olduğu için pazarlıksız liste fiyatı bilginize
Hüseyin bey sipariş ekranları açılmadığı için opsiyonlu sipariş almıyorlar şu an, Eylül olmadan açılacağını söylüyorlar.
Mühendis06 aracimi evet bursadan aldım ama ilgisiz değiller siz kiminle görüştünüz???isim varsa verebilirseniz yardımcı olurum bu hafta içi aracımı teslim almak için gidicem isim yada tel özelden yazarsanız oradaki satış müdürünü sizinle yanındayken irtibata gecirtebilirim ve sormak istediğiniz tüm sorularınizi sorar ve bilgileri alırsınız ...