0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar Fabia I için sol şoför ikili cam açma kapama anahtarı lazım.İvedik de bir kaç yerde buldum ancak yan sanayi olmasıyla ya lambası kırmızı yandı yada yeşil lambalı olanlarda yerine oturmadı kastırdı. Pek vaktim olmadıgından da yıldız sanayi sitesine uğrayamadım.Elinde tamirsiz olan varsa(orjinal yan sanayi) yada saglam düzgün bulabilecegim yer varsa oradan da alabilirim çıkma fln fark etmez saglam olsun çalışsın yeter.
Yan sanayidir bunların çalışmasında bi problem yok zaten. Yerine tam oturmuyor kasıyor yada lamba rengi yanlış oluyor sizde nasıl oldu? kilitleme tuşları kasıyor genelde.
Aynen lamba rengi yeşil diye aldım ama daha açık bir renk sarıya yakın. Çok dikkatli bakmazsan sırıtmıyor.Kilitleme tuşları da dediğin gibi yuvaya tam oturmuyor. Sol kısımdan kasıyor. İyice bastırmak lazım
aydınlatması yeşil renkli. bağlantısını da kendim yaptım. kasma falan olmadı. sorunsuz yani. henüz bi sıkıntı yaşamadım. yaklaşık 3-3.5 ay oldu sorun yok
çıkma yada elinde kasası ve düğmeleri çalışan cam açma anahtarı varsa alabilirim. Bugün ameliyat sonucu ben şoför tarafı sol cam açma tuşunu kaybetmiş bulunmaktayim***Not elektronik kartı olmasın plastik aksamları tam olsun yeterlidir