Arkadaşlar opsiyon listesindekilere göre donanımı oluşturdum kesin hali değil. bayi ve ailemle kararlaştırıp ona göre son kararı vereceğiz. bendeki listeyi bir arkadaşımdan aldım fakat son halimi değilmi bilemiyorum araç yeni olduğu için birkaç aya yeni donanımlar eklenebilir veya çıkarılabilir. örneğin web sayfasındaki tanıtımda L&K paketi anlatıyor fakat opsiyon listesinde yok. yada superb kataloğunda çeki demiri, ağ paketi vs opsiyonlar var fakat bunlarda yok belki aksesuar fiyat listesi olarak geçiyordur yada ileride eklenecektir bilemiyorum. Gelelim bizim kesin olmayan listeye
2.0 TDI Greentec Dsg 4x4 190 PS
Renk : Metalik Ay beyazı veya Business Gri
Opsiyon Donanımlar : OTR Ayak dayama ünitesi
4V1 Arka koltuktan ön koltuğu ayarlama
4KF Karartılmış arka camlar
8M1 Arka cam sileceği
9T1 Isıtmalı ön cam püskürtücü
PE0 Sürücü diz havayastığı
PE2 Arka hava yastığı
PFC Adaptif şasi kontrolü
PH9 Panoramik sunroof
PHC Havalandırmalı deri koltuklar
PJ9 19 Sirius jant
PH2 3 bölgeli klima
PK9 Sanal pedal
PKL Arka konfor paketi
PKV Isıtmalı ön camlar
PLE Direksiyondan vites değiştirme
PNG Şerit takip+kör nokta uyarıcı+akıllı far asistanı
PL1 Adaptif hız sabitleyici
PPA Park asistanı
PT1 Sinyal yükselticili bluetooth
RA3 Canton müzik sistemi
RAF Colombus 8 inç navigasyon
Araba babam yüzünden hem makam hemde benim kullanımımda kişisel olacağı için neredeyse tüm listeyi yazdım ama dediğim gibi son kararı vermedik sizce prestij pakete ek bunlardan hangileri neden alınmalı neden alınmamalı yorumlarınızı bekliyoruz
Birde şu durum var daha önceki iki aracımızda fabia ve octavia olarak 13 yıllık süreçte sıfır olarak bayiden alınmıştı. volkswagende üçüncü araçta sadık müşteri indirimi uygulanıyor skoda içinde bu indirim geçerlimidir