Arkadaşlar geçen indirimden faydalanmak için servise gitmiştim. Paspas silecek aldım birde aracın sürekli uyarı veren bakım zamanı sorununu anlattım. Yaklaşık 1000 km. de bir bakım zamanı uyarısı veriyordu. Her gittiğimde yaptık diyorlardı ama 1000 km sonra yeniden başlıyordu 500 km sonra bakım gerekli şeklinde. Neyse bu sefer şuna ciddi ciddi bakın dedim. Aracı vag-com'a bağladılar baktılar ettiler. Olmazsa programı tekrar yükleriz dedi arkadaş. Sonuçta dediğine göre bakım aralığı 1500 km. olarak hatalı girilmiş zamanında, 10.000 km. olarak düzelttim dedi. İyi dedim çıktım servisten. Bir kaç saat sonra aracı çalıştırmak için kontağı çevirdiğimde kırmızı olan yağ seviyesi ikaz lambası yaklaşık 10 sn süre ile sarı olarak yanıp yanıp söndü. Kitapçığa göre yağ azalmış, yağ çubuğuna da baktım min çizgisinde gibi. Fakat servisteki arkadaşa sorduğumda yağ seviyesi ile alakası olmadığını programda sorun olduğunu tekrar yüklenmesi gerektiğini söyledi.
Sizce sorun neden kaynaklanmış olabilir? Böyle bir durumla karşılaşan oldumu acaba?