ya mustafa varya insanı çıldırtınsın he biz diyoruz 5/40 sentetik yağdan vazgeçelim 5/60 full racing:kart: koyalım artık sen diyosun bildiği birşey mi var diyosun.:huh::huh: göstergeyi kodlamayı da hiç söylemiyorum.ellerindeki programa hakim değiller.biz WV yeni program çıkartıyo onun peşinedüştük bu yetmiyo diye
10/40 bu araçların çok ilerlemiş km de kullanılır (200,000-300,000)
artık yağ yakar 5/40 eksiltir eksiltme azalsın diye
Serkan Ustaya burdan değerli bilgilerini bizlerden eksik etmedigi icin bir kez daha tesekkür ederim, simdi nerden cıktı bu diyeceksiniz tabi,
bugün baba meslegide yağcı olan 40 yıldır yagcılık yapan birisiyle tanıstım, biraz yaglardan bahsettim, öyle böyle derken cok açıklayıcı mantıklı bilgiler ögrendim, adamın söyledikleriyle Serkan Ustanın söyledikleri birebir tutuyor, Istanbul Avrupa yakasına gidebilirsem mutlaka 5-60 yagı bende denemek istiyorum,
marka vermek istemiyorum, adam cok uzun zamandır bir markanın yetkili bayisi imis(su an piyasada en cok reklam yapan), bu isle ilgili aldığı egitimlerden sonra Mobilci olmus, Mobilin su anda mükemmel yag ürettigini söylüyor, buna ragmen dogruyu söylemekten kacınmayan bir esnafdı, ve rafda duran Gulf nasıl deyince, hepsinden daha iyidir dedi, reklamı cok olmadığı icin bilinmiyor dedi, Amerikan malıdır bu iste cok iyidir dedi,
Yani uzun lafın kısası ben bundan sonraki bakımlarda mutlaka denemeyi düsünüyorum,
bilmeyerek 10-40 kullandık ilk basta, arac yag eksiltiyordu, 5-30 a gectik eksiltme azaldı, ama tam gecmedi, adam 5-60 i mutlaka dene dedi,