0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2 hafta sonra İstanbul planım var..Eğer aksilik olmazsa, gideceğim yerde güngören'e yakın olursa gelirim değiştiririz..
Gel ben sana kucak açarım
2 hafta sonra İstanbul planım var..
Arkadaş 1.4 TDI Cordoba için mobil yağ bayisinde şu an.. 5- 30 önermişler.. İllaki bu diye..burdaki yazanlardan farklı olarak..10-60 'da listelerinde yok..Ne yapsın?
büyük ihtimalle hepsini ben aldım.bugün gelecek.
Özellikle koyuyla belirttiğin bölümden dolayı ben de çok mantıklı bulmuyorum aslında. Sonuçta hava kaç derece olursa olsun; bu motorun çalıştığı sıcaklık belli, değil mi ? Ha, belki olayın motor devriyle alakası vardır. Yani yüksek devir çeviren makine biraz daha yüksek bir değer istiyor olabilir. Eğer öyleyse hiç derdimiz değil zaten; redline 4500'de sonuçta.:hanz: Zaten bugün de aracımız bakıma girdi. Servis yetkilileri kendilerinden emin bir şekilde 5W-30'luk yağ kullanmışlar. 5-40 değil de 5-30 kullanmalarına şaşırdım; ama açıkçası benim de içime sindi. :ok:
Var demekki. Sonuçta yetkili servis. Diğer yetkili servislerde durum ne? Hiç bakıma giden dizel olmadımı?:confused:
1 hafta önce Ankara'da yetkili servisimiz olan Doğuş Oto, önceki sayfada da belirttiğim gibi, bilinçli olarak 5W-30 yağ kullandı. Tabii bu tip tercihler illere göre bile değişiyor olabilir.