Evet arkadaslar bugun superbimi teslim aldim ve biraz once eve geldim. Bu surecte 200km yol yaptim. Bu surecteki gozlemlerimi anlatmak istiyorum. Oncelikle arabanin durusu gorunusu cok muhtesem. Sehir disina cikana kadar tum lambalarda herkesin sana ve arabana baktigini gormek cok hostu
adaptif hiz sabitleyici super calisiyor freni gazi herseyi 200km unutrum hic dokunmadim desem yalan olmaz. Cok oturakli ve rahat bi araba sehir icinde beni biraz gersede uzun yolda performans olarak cok iyi. Arabadaki en cok beni rahatsiz eden ve hayal kirukligini ugratan tek sey araba 100km hizlarda bile disardaki ruzgar sesini aliyo ve gercekten kulagini ona verirsen senin canini sikiyo
ortalama yakit tuketimi 5.6yi gosterdi fakat mesai cikisina denk geldigim icin sehir icinde cok zaman gecirdim. Dolayisiyla 4.5 larda yaktigini dusunuyorum sehir disinda varis noktasi varana kadar sabit 119 la gittigimide belirteyim. Sonuc Ruzgar sesinin disinda super bir araba yapmislar bence. Haa octaviada aktif olmayan smartlink superb de aktif
ayrica octaviadaki gizli ozelliklerin bi cogu bu arabada acik...