Arkadaşlar merehaba herkese. Foruma bugün üye oldum, bir honda civic kullanıcısıyım. Kısmetse yakında bende bir Skoda rapid spaceback sahibi olmak istiyorum ama sizlere kısaca bir kaç sorun olacak. Bilgi sahibi yada bu araca sahip olanlar beni aydınlatırsa sevinirim.
ilk olarak kafamdaki modelin söyleyeyim. 1,4 TDI 90 PS DSG.
1'inci sorum bu araç 3 silindir artıları ve eksileri nelerdir kafama en çok bu takıldı.
2'nci sorum yaptığım araştırmalara bu motor seçeğeni çok gitmiyor gibi neden kaynaklandığını merak ediyorum. (Genelde tutulan 1,6 motor olmuş. Benim nacizane araştırmalarım yanlışlık olabilir)
3'üncü sorum fiyat şu an 72-73.000 civarı (donanımlar dahil) pazarlık payı oluyormu ve galeriden galeriye değişirmi. Ayrıca bu paraya değecek bi araçmıdır.
4'üncü sorum yedek parça ve sevis kalitesi olacak bu konuda benim için önemli.
5'inci sorum Kasım-Aralık gibi genelde fiyatlar geriliyor tüm markalarda 3-5000 kadar (benim planımda bu tarihlerde sahip olmak) sizce yıl sonu almak avantaj sağlarmı.
6'ncı sorum motor vw ondan şüphe yok yürür aksamdan memnunmusunuz.(Malum türkiye yolları hepinizin malumu ön düzen olsun amartisor olsun)
Daha kafama takılan çok nokta vardı ama aklıma gelen önemlileri bunlar arkadaşlar. Bu bilgilere gidip bi galaridende sahip olabilirim ama sizin görüşlerinizz daha önemli benim için şimdiden teşekkürler.