semih bey naaptınız aracı ?
Aracı bugün teslim aldım. Ama hiçbirşey hediye etmediler desem yeridir. Kendi ürettikleri anahtarlık dışında.
Araç ile bursaya geldim gayet rahat geldim. Araç pamuk gibi acaba kaç bine kadar böyle yumuşak kalır. Bu arada bu araca boş paket demek imkansız. Malzeme kalitesi gayet güzel. İşçilik on numara.
160 km yolu 3 saat 20 dakikada tek kişi geldim klima full açıktı. Yer yer dur kalk yer yer 100 km civarı hızla geldim. Bursaya vardığımda ort 5.7 idi. Araç öekmiyor gibi geliyor ama gaza basınca beklenmedik bir şekilde ataklaşıyor. Virajlarda biraz zorladım ama esp yi devreye sokturacak kadar yaomadım tırstım biraz
Start stop ile sıkışık trafikte kalmak sıkıntı ama nasıl kapatscağımı Bursaya gelince buldum
şimdilik herşey güzel. 3 bin devri geçmemek için max. 130 bastım çok stabildi. Bir iki yerde 4 bin devre çıkmak zorunda kaldım oda arkamdakinin sıkıltırması sonucu.
Bu arada sis farlarının dönüşe duyarlı olduğunu sanıyordum değilmiş. Yorgunluk tespit sistemi ve ekektronik difransiyel kilit rapid te yok galiba.
Geriye kalan şeyleri aklıma geldikçe yazacağım.
Aslında araçta o kadar çok artı var ki onlar sonraya şimdilik bu kadar
Selamınızı da ilettim