Selam Arkadasım.Öncelikle yeni yılınız kutlu olsun.Bende Rapid spaceback 1.2 tsi 90 bg dsg sanzıman sahibiyim.6 Ocak günü aracımı teslim aldım.Kırmızı renk.Kısa sürede edindiğim gözlemlere göre aracın torku çok yeterli dsg vites geçişleri çokçok iyi motor çok sessiz.Motor gürültüsü hiç yok gibi.90 Bg sakın takılmayın.Çok dengeli bir motor.Tabii 1.4 Tsi 125 bg motor ile kıyaslamayın.Ama yinede bence performans olarakta başarılı.Aldığım günden beri 225 km yol yapmışım.Ortalama yakıt tüketim değeri 5,9 lt gösteriyor.Deneme amaçlı 190 km yüksek hıza kadarda ulaştım. Gayet rahat bir şekilde bu hıza ulaştı.120-130 km sonra yüksek hızlarda rüzgar sesini hisetmeye başladım.Sonuç olarak bu arabadan benim beklentim.Öncelikle yakıt ekonomisi.Bu bakımdan bu araba ile 90-120 km hız ile 5,5-6,0lt yakış oranlarına ulasabilirsiniz.Arabanın Bolero müzik sistemi bir harika,Üç kollu direksiyon simidi çok kullanışlı.Araba genel anlamda VW çizgilerini çok yansıtıyor.Benim kendi aracım olan VW jetta ile karakteristik olarak çok benziyor.Zaten bunun için eşime bu Rapid Spaceback aracını aldım.Doğru bir karar verdiğimi düşünüyorum.Size tavsiyem düşünmeden alın .Bu satış rakamlarına bu dolulukta başka bir araç yok.Fiat Agea,Hyundayi i20,VWgolf 1.2 tsi araçları yakın markaja alarak değerlendirdim.Sonuçta fiyat olarak,sağlamlık olarak,işçilik,malzeme kalitesi olarak rapidi seçtim.Tabii golfde çok güzel lafım yok.Ama 10000 tl daha pahalı .10000 tl 40 depo benzin alırım.Bir depo ile 700 km gideceğimi varsayarsam,28000 km yol yaparım 10000 tl ile.Rapidde aynı konforu veriyor.Tamamen marka algısı.Markaya çok takılmadım açıkçası.Rapid ile golf arasında bir fark görmüyorum.Sonuçta cebimdeki para ile alınabilecek en iyi arabayı aldığımı düşünüyorum.Selamlarımla.