0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serhatto aracımın jantı 7.0 J x 17" Stratos hafif alaşım jantlar yani orjinal fabrika çıkışı
style yazmışsınız sonradan farkettim:))ben de 1.4 tsi 150 bg prestij paket alcağım.ondaki jant 19 inç.
şöyle ki,prestij donanım listesinde 18 ınc yazıyor ama nedense turkiyeye gelen ilk 1.4 tsi paketlere hep 19 ınc eklemişler.araç o şekilde geliyor.mecburen opsiyon olarak jant fiyatı alıyolar.ben transferdeki araçlarda 18 inclık 1.4 tsi bulamadım.1.6 tdi dizell prestijler 18 iinç geliyo ama tsi lara 19 eklemişler.mecburen 19 ınc parası verip almak zorunda kaldım.
Araçta iki şemsiye var... ve buz kazıcı var... Tablet tutucu çok başarılı 65 TL Bir de mükemmel yapılmış orijinal plastik paspas satın aldım... arka orta plastik kaplama paspası hediye ettiler paspas seti 200 tl Bu arada aracı 120 km (Tekirdağ İstanbul) kullandım... Her km'sinde büyük keyif aldım... 19 inc jantla süspansiyon böyle yumuşaksa kimbilir 18 inçte ne olur... Şu anda yakıt tüketimi ortalama 7 litre.. tabi daha 300 km'de araç... hızlanmalar, iç konfor... üst düzey.... Bu aracın fiyat fayda katsayısı mükemmel, her verilen kuruşu hakkediyor.... 100 bin tl lik araçla 200 bin tllik konfor
Sonunda bende aracı haftaya teslim alcam.1.4 tsi 150 beygir.Bahsetttiğn özellikleri okudukca almadan önce bile araca daha cok ısınıyorum..)en cok acc ve iç led aydınlatm olayını merak ediyorum.Umarım dizel yerine seçtiğim tsi dan memnun kalırım