dün aracımızı teslim aldık. beni en çok korkutan yanı 19 inç jantları idi. son derece yumuşak bir süspansiyonu var aracın. o da sorun olmaktan çıktı. tavsiye eder miyim? evet kesinlikle. ilk 100 kmde izmirde dur kalk dahil 10lt ortalamamız var, arada sabuncu beli tırmandık. yakıt hakkında konuşmak için henüz erken. konfor unsurları üst seviyede. acc ve front asist çok güzel. yan şeritte önüme kıran aracı farkedip yavaşlaması çok hoştu aracın. önümde benden yavaş giden aracın arkasına geçtim 2 araç boyu mesafedeyken hemen yavaşlayıp arayı açtı. sessiz, içi ferah. bej renk alkantara deri döşemeler tam istediğim renkte, passatın döşemeleri çok açık renk idi. tek eksiği dsg. aracı dsgli alırsanız 10 numara olacak. ama manuel de sorunsuz kullanılıyor, debriyaja basınca acc devre dışı kalmadığından rahatlıkla vitesle oynayabiliyorsunuz. sorusu olanların sorularını cevaplayabilirim. aracın lastikleri pirelli p7 cinturato 235 40 19. test aracının lastik basınçları mı yüksekti bilmiyorum ama 17 inç jantlı test aracından daha yumuşak bir kullanımı var. 4 lastik de 2.2 bar 32 psi olarak teslim aldım aracı, benzin deposu kapağında da böyle yazıyordu.