Arkadaşlar merhaba, eski vw ci ve yeni skodacı olarak aranıza yeni katıldım. Aracım 2015 superb 1,4 tsi en ust paket. Bir aydır aracı kullanıyorum ve yaklaşık 3000 km yaptım. Uzun yol deneyimim çok keyifliydi. Çoğu zaman saatte 130-200 km arası süratle seyrettim , araçta 4 kişi vardı ve klima daima açıktı. Bagajda yüklüydü. Bu şartlarda ortlama 7,3 lt. Benzin yaktım. Bu denenmiş kesin rakkamdır. Sürüş konusunda deneyimim, bir kere araç çok rahat ve keyifli bir sürüş sağlıyor. Tek sıkıntım ara viteslerde araç biraz devir istiyor, tepkisi çok güzel gaz yemesi güzel. Rampalarda bir çok passatla kapışmalarımda hep galip çıktım ve passat sahiplerinin gıptayla aracıma bakışlarını hissettim. Bagaj ayrı bir efsane. İlk defa bagaj prblemi yaşamadım. Kasanın zarifliği ve heybeti yolda hemen dikkat çekiyor, insanlar bu araba ne diye bakıyor. Gerek yurt dışında gerekse yurt içinde aynı araçtan hiç görmedim. Aracın farları çok güzel aydınlatıyor ve afl inanılmaz işe yarıyor. Karanlık virajlar gündüz gibi oluyor. Sonuç olarak verdiğim paranın (99500) tam karşılığını almış hissediyorum. Tam bir makam ve aile aracı...