Öncelikle hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Ben aynı araçla 700 km yaptım. İzlenimlerim sizinkilerle çok paralel. Bir-iki hususu ayrıca paylaşmak istedim.
5-Akıllı telefon uygulaması güzel iphone la uyum gayet iyi fakat sesli komut sistemi başarılı değil çünkü hasan diyorsunuz o halil anlıyor.
Bazen bende de oluyor. Biraz yüksek ses ve açık konuşma istiyor. Gelen/giden aramalar ve cevapsız çağrılar listesi işime yarıyor. Genel olarak başarılı buluyorum. Aracın içinde telefonu ele almaya ihtiyacım olmuyor.
6-Alcantra bej koltuklar çok konforlu, çok keyifli. Siyah renkle uyumu mükemmel.
Aynı fikirdeyim, sadece derinin dikiş kalitesini beğenmedim, işçilik sırıtıyor.
7-Klima sorunsuz ve başarılı ancak kullanımı bana biraz karışık geldi hala alışamadım.
Otomatiğe bağlayınca hiç bir şeyi düşünmenize gerek yok. Sadece kapatması biraz saçma olmuş. Klima için daha kullanışlı olduğundan bolero ekranını kullanıyorum.
8-Direksiyon çok başarılı ve çok yumuşak ancak yüksek hızlarda direksiyona iyi hakim olmanız gerekiyor.
Direksiyon sertliği ayarlanabiliyor. Vitesin solundaki mode tuşuna basıp individual seçeneğinde ayarlayabilirsiniz. Sport modda da sertleşiyor ama bu modda yakıt tüketimi eko olmuyor.
11- Anahtarsız giriş ve çalıştırma gayet iyi olmuş. Son derece başarılı. Otomatik bagaj kapağı çok işlevsel ve bagajı içerden açılabiliyor. Ancak bagajı içerden kapatamıyorsunuz sanırım güvenlik içinmiş.
Kendi kapanmaması kötü olmuş. Güvenli olduğundan emin olsanız bile inip kapatmanız gerekiyor. Avm gibi yerlerde LPG kontrolü yapanlar kapatmak için abanıyorlar, bu çok kötü. Gizli özellik olarak kapatılma özelliğini araştıracağım.
Bunlardan ayrı olarak sürücü tarafındaki ayna kumandalarına erişmek için elinizi büzüştürmeniz gerekiyor. Kullanışlı olmamış, ama çok da kullandığım ve önemsediğim bir özellik değil.