Mesela superb değilde octavia alsanız daha ucuza ya da aynı paralara tam dolu oluyor mu donanımları bilmediğim için soruyorum octavia nın en dolusu ne varsa artık donanım olarak superb active den daha üstün olur mu?
hocam ben donanıma cok bakmadan daha üst segmentte bir araç olduğu için superbi tercih ettim ama şöyle bir karşılaştırma yapsak 1.2 elegance octaviada digital klima, bi-xenon farlar, iç aydınlatma ve bej koltuk-döşeme superb active'e göre artıları. (1.2 manuel elegance yok. Benzinli dsg çok istediğim bir özellik değil.)
Motor gücü,yeni ve bence çok hoş bir kasaya sahip olması, yol tutuş ve oturaklılık superbin artıları diye düşünüyorum. bir de gönlüm çok kaydı bu arac, ama bu zamlar ve kredi oranları "araba alma" diye bangır bangır bağırıyor.
67900 başlangıç fiyatı idi araç daha meydanda yok 3700tl zam geldi. 71600tl güncel fiyatı. düzgün bir indirim yapmazlarsa vazgeçebilirim bile. Düzgün bir arabaya da bineyim diyorum hocam. Biliyorum mantıklı değil bu. bakalım neler olacak heyecanla bekliyorum ben de..