Güle Güle kullanın. Allah kaza bela vermesin. Active donaımlı Superb ile ilgili genel bir bilgindirme bekliyoruz. Benim Active donanımlı araç ise 50. hafta gelecekken Kasım 23 gibi Trabzonda olacakmış. İyice sabırsızlanmaya başladım. Aracın ihtişamından ve ön görünüşten herkes memnun.
Geçen bir arkadaşım Erzurumdan Passat satıp style dizel araç almış. Araçta Şemsiye vs varmış. Extra Kavuçuk Paspas 300 ödeyerek almış. Araçtan çok memnun Active donanımda akıllı özelikte olan şemsiye kazıcı vs koymuşlar mı? Yakıt Performans durumlar nasıl?
birde Araç fiyatı 67900 olduğunda Euro 3.05 değerindeydi, 71600 çıkartıldığında 3,37 değerinde. Acaba şimdi Euro 3,10 değerindeyken Aralıkta indirim gelir mi ? VAG yapar mı yoksa sadece takas indiriminde mi yapar
Tesekkur ederim. Siz de inşallah bir an ince kavuşursunuz aracınıza.
Fiyat konusunda pazarlik için önünüz aciliyor, şöyleki araca lansman fiyatı üzerinden 3700tl zam geldi. Benim araç opsiyonlarla birlikte 76900e geldi ama ben aracı 73bine aldım. Yani araç lansman fiyatından 200tle aşağı geldi opsiyonlar dışında. Lansman fiyatında pazarlik yapamıyoruz demişlerdi telefonda ayni bayii.
Buz kazıyıcı aklıma gelmemişti Kayserideyken bakmadim SİVASa gelince baktığımda olmadığını farkettim. Arayıp isteyeceğim. Kargolasinlar.
Şemsiye ve arka kol dayama bagaja ulaşma kısmı yok. Bunu da söyledim, sözde, donanım listesinde bu kısımla ilgili bilgileri düzeltmeleri için Yüce otoya bildireceğiz dedi bayii müdürü.
Araçta yazlık lastikler var o yüzden tedirgin geldim, bir de yağışlı havaydı. Surat yapmadım zaten ilk bin km de yuksek devir ve yuksek surat yapmayacağım. Genel anlamda da araçtan beklentilerimi karşılıyor diyebilirim. Ara hizlanmalari ve ilk gaz tepkimeleri yeterince iyi, turbo kendini hissettiriyor.