Gerçekten çok kötü bir durum bu hız limitörü. 70binlik arabamız var motoru gücüde iyi. Ama 200 ü bile göremiyosun. O zaman oraya 240 ibresini niye yapıyorlar ille saydırtıcaklar kendilerine. Bu işi servisle konuşacağım ben. İptal edebilirler gibi geliyor bana. İnşallahta olur.
Bir tip kadran yapılıyor, 160km/s son sürate sahip olana da 240km/s son sürate sahip olana da aynı kadran takılıyor. Kadrana değil de teknik özelliklerine bakarak aracı sıkıştırmak gerek diye düşünüyorum.
...Korhan bey, ayna ısınmıyor demedim ben dikkat edin, sadece arkadaşların beklentisi kadar ısınmaz dedim, onlar kupkuru ayna istiyor, ayna kısmen kurur...
Bugün sağanak olmayan yağmurda ancak dur-kalklı trafikte yine denedim ve yine kupkuruydu ayna. La bizim İbiş' inki mi çok ısınıyor ne yapıyor acaba?:hmm::blm:
Fatih abi biz vag com'a bagladigimizda aynalari rezistansla beraber calisma secenegini aktif hale getirmemismiydik? Yani rezistansi actigimda ayna isitmalarida calismayacak mi?
Ayna ile arka cam rezistansı ayrı ayrı ise birleştirmenin hiç mantığı yok. Arka camda buğu yokken, aynalar için arka cam rezistansını da çalıştırmak bana kalırsa hiç mantıklı değil.
abi simdi indim tekrar denedim ayna isitmalarini yagmur altinda arac park halindeyken.
Dün yagmurda isiticilari cevirdigimde "çıt" sesi gelmemisti ama simdi actigimda ses geldi ve sanirim bu sefer oldu.Dün acmayi beceremedim sanirim.
Aracin bir tarafi kuru yerde obur tarafi yagmur altinda. Kuru olan aynaya elimi degdirdigimde 15 sn tutamadim.Resmen yakiyor. Islak olan aynada ise ısı hissedilir derecede.Yani calisiyor.
Aksam eve giderken rezistansi denicem sanirim acmadik o ozelligi.Ali yani çalıştıramamışsın bizi burda hoplatıyorsun:D çalışmıyor diye ortalığı ayağa kaldırdın...
Bak ya buzun kaynama derecelerinden girdik buharın donma derecelerinden çıktık biz de burada ya!:D
Neyse güle güle kullan diyelim o zaman.
...bir de şunu dene; silecek hızını 2.kademeye al, yani orta hızda sürekli silmeye, araç hızlanınca silecek uyum gösterecek yavaşlayınca yine uyum gösterecek, durunca fasıla yapacak, bunu bir dene unutma sakın.
Ana! Bu Rapid' e mi yoksa VW Group araçlara özgü bir özellik mi? Yoksa siz mi açtınız Vagcom ile?
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!