0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cok tesekkurler ibrahim bey suan xenon olayina daha bi olumlu yaklasiyorum(:
Sizde de oluyor mu arkadaşlar, gündüz farı açıkken hava kararınca gösterge kadran ışıkları kararıyor sadece ibre ışıkları yanıyor beyaz şeklinde. Bu acaba far sensöründen mi oluyor
Balatalar çok tozutmuyor mu sizcede ?
Evin sağ çaprazına lastikçi açılmış. Rica ettim lastik basınç kontrol aparatını verdiler soğuk lastiklerin basınçlarını kontrol ettim. Dokunduğum sadece supap kapaklarıydı ve araç nispeten temizdi. Buna rağmen ellerim kapkara oldu. Anlayacağın o tozutma hepsinde var artık zira eskisi gibi asbestli balata kullanılmıyor. Kullanılan malzeme de çabuk bitiyor haliyle de tozutuyor.:wnk:
Herkese selam araclarimiza cok yakiscagini dusundugum su on izgara icin siz ne dusunuyosunuz ve daha once superskodadan tr ye siparis vere oldumu acaba ?? http://www.superskoda.com/Skoda/RAPID/Rapid-stainless-steel-grille-ribs-covers-full-19pcs-set
Aracinizin on izgarasi full krom mu aracinizi goremedim de ?
Farkı şimdi anladım hocam ben o çerçeveden bahsediyorsunuz sanmıştım. Bencede güzel durur. Fiyatıda uygunsa yapın derim.Düzenleme: bide altına krom çıta yaptirdiniz mi set gibi olur ve yakışır hocam
semih bey tüm rapidler kampana değil ama