0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Buldunuz mu bir çözüm
aracınızı hareket ettirmeden önce soğuk havalarda ısıtıyor musunuz?ilk aracı aldığımda kitapçığa göz atmıştım ve yanılmıyorsam, rolanti de bekletmekten ziyade hareket halinde aracınızı ısıtın diye bir tavsiye vardı. yanılıyor muyum?
gülüyorum
Allah ağlatmasın hep güldürsün.
Rapid 1.4 dsg aracim daha 1500 km yaptm ve bugun silecekleri 1. Modda calistirinca baslangic ve sonda cit cit die ses geliyor arkadaslar..sanki sigorta sesi gbi bsey..baska yasayan var mi acabaAlıntı yapılan: Tevfik Yüksel;551878Doğru tahmin. O ses sigortadan geliyor ve çok net duyuluyor maalesef.
Doğru tahmin. O ses sigortadan geliyor ve çok net duyuluyor maalesef.
Bugün ilk defa ayna ısıtmayı kullandım. Bu kadar çabuk ısıtacağını tahmin etmezdim. Bir dakika olmadan camdaki bu çözüldü. Ama Dunlop lastikler çok çok az karda abs açıp durmuyor araç.
Hocam dunlop değil en kıral yaz lastiği olsa yine durmaz siz siz olun kış lastiği kullanın sadece karda değil. 7 derece altında kış lastiği çok çok güvenlidir yazlara karşı. Enteresan birşekilde bende arka cam rezistansın performansını beğenmiyorum. Fabiamda daha hızlıydı sanki.
Rapid aracimin on ve arka cam suyu puskurtmeler 3 gundur calismior..su olmasina ragmen..ankrdayken donmus olcgni dusundm bursaya geldm hala calismior..neden olablir arkdslar..servise hafta sonu gdeblcem