0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Ozellikle Lastiklerden asiri yol sesi geliyor yalitimla ilgili tavsiyeleriniz varmi?Arac 1.2 sb style lastik dunlop standart
Arkadaşlar yeni konu açmaktansa burada sormak daha iyi olacak gibi. Araç henüz bir kaç günlük ama 2 sorum var.- Radyoları hafızaya kaydettim ama radyo logoları görünmüyor. Nasıl bir ayar yapmak gerekir?- Start stop şimdiye kadar 2-3 kez dışında hiç devreye girmedi. Kitapçıkta bir çok faktöre bağlıdır, aynı durumlarda dahi birinde çalışıp diğerinde çalışmayabilir gibi yuvarlak ifadeler var. Ama şimdiye kadar neredeyse hiç devreye girmedi. Bunun nedeni ne olabilir? Fikirleriniz için teşekkürler.
Start stop için önerim , tabi aracınız dsg ise . Durduğunuzda ayağınız firen pedalına tam yani sağlam bir şekilde basılı değilse kavrama devreye girmeye çalışıyor . Tam basarsanız d konumunda olsa bile araç boşa geçiyor . Belki sağlam basmadığınız için devreye girmiyor olabilir start stop özelliği .
Motor kısmında oluşan terlemeden kastınız nedir?Bir de şu carplay dediğiniz hadise apple carplayse, umarım güncelmeme vs. ile bir şekilde bizim araçlara da gelir.
Dostlar merhaba.1.2tsı Rapid sabahları çalıştırdığımda veya bir kaç gün çalıştırmayıp daha sonra çalıştırdığımda içeri benzin kokusu sarıyor. Sebebi sizce nedir ?
Arkadaşlar size bir sorum olacak. Sabah arabayı garajdan çıkardım hızlı kalkış yapınca arabadan su atıyor. Motor suyu tam. Silecek suyu tam. Acaba motor korumaya su falan birikmiş olabilir mi? Su atabilecek başka bir yer var mı bilmiyorum?