0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar merhaba, bugün aldığım 2013 rapid 1.6 aracımda (alırken oladar test ettik, gezdik) bir trim sesi mevcut. Okadar uğraştım bulamadım. Trim sesinin geçmesi için yaptıklarım ve aldığım sonuçlar şöyle;1 çok az gaz verince ses gidiyor2 debriyaja basınca ses gidiyor3 vitesi hafif sağa yada sola yapınca ses kesiliyor4 torpido içirisinde gözlük gözünde herhangi bir tirreyen aksam yok ses gitmiyor.5 motor kaputunu açıp üstteki plastiği tutuyorum ses gitmiyor.6 göğüse çöküyorum ses gitmiyor7 teyp sökülü şuan elimi içine sokuyorum ses gitmiyor8 motor kaputu açıkken dinliyorum motor kısmından gelmiyor, debrijaya basıyoruz motor kısmında ses yok. İç aksamdan geliyorYardımlarınız lütfen?Keyifli ve aktif forumlar...
Merhaba benim aracımında ön camı değişti normalde 110 dan sonra gelen rüzgar sesi daha az hızda gelmeye başladı ustaya sorduğumda tabi orjinal cam robotlar takıyorlar biz onun gibi izolasyon yapamıyoruz dedi.Bu durum baya kafama takıldı öneriniz ve yorumlarınızı rica ederim.
6 ay önce Golf aracımın camı değişti, öndeki araçtan fırlayan taştan dolayı. Hiç sıkıntı yaşamadım.Cam etrafındaki plastiklerin, trimlerin yerli yerinde olduğunu kontrol edin. Boşluk var mı bakın, orijinal cam olduğundan emin olun. Başka bir servise götürüp test sürüşü yapın ustayla, bakalım ne diyecekler...
Kardeşim rapid ile toledo aynı biliyorsun o yüzden seat forumunda biri yapmıştı diye hatırlıyorum, seat club tr de toledo bölümüne bir göz at bence orda yoksa drive2.ru sitesinde rapid driver door windows switch diye arat mutlaka oradada vardır ve resimli anlatım yaparlar genelde
Arkadaşlar merhabalar, bu konu hakkinda daha önce görüşüldü mü bilmiyorum bulamadim, rapid in bagaj kapağinin otomatik açilmasi için yay takiliyormuş, yaptiran oldumu, bu yaylari nereden temin edebiliriz acaba, şimdiden teşekkürler.