0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: frknkpt;588643Buda benimki Ön tamponun altında çok az bir siyahlık var rötuş boyası ile düzelirmi beyler ? Birde Maşallah diyelim kazasız belasız inşallah..Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Rengi şeker beyazı mı?Evet ama ruhsatta beyaz yazmışlar direk. rengi hafif parlak konya şekeri renginde :dede::dede:
Buda benimki Ön tamponun altında çok az bir siyahlık var rötuş boyası ile düzelirmi beyler ? Birde Maşallah diyelim kazasız belasız inşallah..Hayırlı olsun. Kazasız belasız sürüşler dilerim. Rengi şeker beyazı mı?
@frknkpt Ruhsatta ana renkler yazılıyor. Şeker beyazı, Yarış Mavisi, Corrida Kırmızısı vs Ana renkleri ne ise o yazılıyor. Hatta bir renk var fabia da grimsi-bejimsi bir şey ruhsatta sarı diye geçiyor ama arabanın sarı ile alakası yok.
Bu da benim fabia'm
Maşallah hocam rengi güzel refleks gümüşmü yoksa sonradan kaplamamı ? jant renk uyumu hoş olmuş
murat bey maşallah makineye .. senin hava filitresini merak ediyorum bir resim atabilirmisin ve aldığın parçaların marka model bilgilerinide faydalı olduğunu yazmıştın merak ediyorum sanırım bende yapacağım.
Mehmet hocam 1.0 araca sisleri nerde kaça taktırdın ? bende düşünüyorum uzun süre aracı satmıyacağım için. Bilgi verirsen süper olur.
Benim yarış mavisi araç hiç bir özel koruma yaptırmadım. Kuş pislediği zaman ıslak mendille siliyorum oda senede 2-3 kez oldu. Fırça kullanmıyorum süngerle sadece ve boya ilk günkü gibi bakımı hiçte zor değil şuanlık. Yazın kapalı garajda kışın dışarda duruyor. Renktende gayet memnunum bence düşünebilirsiniz